Kuzu kuzu oy vereceksiniz” dediler”

 Kuzu kuzu oy vereceksiniz” dediler”

Kuzu kuzu oy vereceksiniz” dediler”

Oy verdik yolumuzu yapmadılar”

MHP adaylarının ziyareti ile memnun olan Bedestenli vatandaşlar AK Parti'ye tepki gösterdi ve Kuzu kuzu alıyorlar, ancak yolumuzu yapmıyorlar” dedi.

Köyleri dolaştılar

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Kılıçlar, Irmak ve Bedesten Köyünde ziyaretlerde bulundu. Bedesten'de vatandaşların sorunlarını dinleyen Öztürk Bedesten Köyü`nde, "Vatandaştan kuzu kuzu vergiyi alıyorlar ama yolumuzu yapmıyorlar" diyorlar. Vatandaşa kuzu kuzu oy vereceksiniz diyorlar ama hizmet üretmiyorlar. Haklılar MHP olarak hizmeti biz yapacağız” diye konuştu.

Hizmeti biz yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk seçim çalışmaları kapsamında köye dönüştürülen Irmak'ta, Kılıçlar ve Bedesten Köylerine ziyaretlerde bulundu. Bedesten Köyünde Vatandaşlarla sohbet eden Öztürk, talepleri dinledi. Bir köylünün Kuzu kuzu vergiyi alıyorlar ama yolumuzu yapmıyorlar” ifadesini kullanması üzerine Öztürk Vatandaşı adeta kuzu yerine koydular. Vatandaşa kuzu kuzu oy vereceksiniz diyorlar ama yol talebini bir türlü karşılamıyorlar. Alternatif yok diye insanlarda algı yaratmaya çalışarak oy almaya çalışıyorlar ancak hizmet üretmiyorlar. Türkiye alternatifsiz değildir, alternatif vardır. Bu da MHP'dir. Haklılar onlar söz verdiler yapamadılar, MHP olarak hizmeti biz yapacağız” ifadesini kullandı.

Köylüler şikayette bulundu

MHP'nin iktidar yürüyüşünde olduğunu söyleyen MHP adayı Öztürk 13 yıldır iktidarda bulundular, gözle görülür elle tutulur Kırıkkale'ye ne hizmet getirdiler. Başkentin yanı başında bulunan Kırıkkale sürekli göz ardı edildi. Şunu yapacağız, bunu yapacağız diye hemşerilerimizi beklenti içerisine sürüklediler ama ortada bir şey yok. Kırıkkale'nin, Köylünün derdini anlayacak tek parti var o da MHP'dir. Tüm hemşerilerimizin derdini biliyorum. Onların derdi benim derdim. Allah izniyle MHP iktidar olacak bunun hiç kimse engelleyemez. MHP iktidar geliyor, 8 Haziran da Türkiye'de ve Kırıkkale de 3 hilal doğacaktır” dedi



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu