Anahtar Kelimeler: Maaş kaygısı olmayacak

?Maaş kaygısı olmayacak?

?Maaş kaygısı olmayacak?

?Maaş kaygısı olmayacak?

Yarar garanti verdi

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, bir taraftan projelerini sıraladı, diğer taraftan belediye personelini rahatlatıcı mesajlar verdi.

ZİYARETLERDE BULUNDU

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, bir taraftan projelerini sıralıyor, diğer taraftan belediye personelini rahatlatıcı mesajlar veriyor. Kendi dönemlerinde belediye personelinin asla maaş kaygısı yaşamayacağını söyleyen MHP´li aday Yarar, ?mutlu çalışanlı belediye hedeflerimiz arasındadır? diye konuştu.  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar önceki gün basın kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde nasıl bir belediyecilik yapacaklarına dair işaretler veren Yarar, personelin maaş kaygısı yaşamayacağını belirtti. Ayrıca herkesi kucaklayan bir yönetim sergileyeceklerini vurguladı.

YAPACAKLARINI ANLATTI

Bir taraftan Kırıkkale´nin günlük yaşadığı problemlerden bahseden, diğer taraftan bu problemleri ortadan kaldıracak projeleri sıralayan MHP´li Belediye Başkan Adayı Yarar, Kırıkkale´de imar, su, ulaşım, sosyal alan, park, istihdam, müze gibi başlıca sorunları olduğunu, bu sorunları ortadan kaldıracak projelerin hazır olduğunu söyledi. Başkan Adayı Yarar ?Kırıkkale´de emeklilerimizin, hanımlarımızın, gençlerimizin kullanabileceği sosyal alana, müzeye, Şehrimizin büyük sorunu olan Sokak hayvanları ve rehabilitasyon merkezine ihtiyacımız var. Şehrimiz daha iyisini hak etmiyor mu? Bence hak ediyor, toplumsal bir mutabakatla neden şehir merkezimizi bir İstiklal caddesi gibi yapmayalım, neden Eskişehir´deki Porsuk çayı çevresi gibi yapmayalım. Kızılırmak gibi bir değerimiz var bunu neden iyi değerlendirmeyelim? diye konuştu.

MUTLU ÇALIŞANLI ÜRETKEN BELEDİYE

Personel maaşları konusunda da dikkat çekici mesajlar veren MHP´li aday Yarar ?Personelin maaşının ne zaman ödenmediğini herkes biliyor. MHP´li belediyeler döneminde personel hep öncelikli olmuştur, bizim dönemimizde de öyle olacaktır. Şöyle bir bakacak olursak Belediye Meclisi 2019 bütçesini 215 milyon olarak belirledi. Kısa bir hesapla personelin maaşı bu bütçenin 3´te birine tekabül ediyor. Öyleyse personelin maaşını ödeyememe gibi bir durum söz konusu değildir. Hele bizim dönemimizde asla olmayacaktır. Bizim düşüncemiz maaşını zamanında alan, mutlu çalışanlı, üretken belediyecilik modelidir. Personelimiz mutlu ve huzurlu olursa daha üretken olacağına inanıyoruz. Bu durumdan şehrimizde daha kaliteli hizmet alacaktır diye düşünüyorum? sözlerine yer verdi.

SERMAYEMİZİ ŞEHRİMİZDE TUTMALIYIZ

Kırıkkale´de sosyal alan sıkıntısı yaşandığına dikkat çeken MHP´li aday Yarar ?Ticari mantıkla düşündüğünüz zaman önceliğimiz kendi sermayemizi Kırıkkalemizde tutmamız gerekiyor. Bir araştırma yaptırdım sadece hafta sonları ortalama 10 bine yakın hemşerimiz sosyal alan eksikliğinden Ankara´ya gitmek zorunda kalıyor. Hemşerilerimiz Ankara´ya giderek Mavi Göl gibi, gençlik parkı gibi, AVM gibi yerlerde zaman geçiriyor. Bu hemşerilerimiz ortalama 500 TL harcasa toplamda 5 milyon TL şehrimizden gidiyor demektir. Biz bu parayı şehrimiz ekonomimize kazandırmak için hemşerilerimizi Kırıkkalemizde tutacak sosyal alan eksikliğini ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bizim bu sorunları ortadan kaldıracak projelerimiz hazır. Hem de büyük maliyet ödemeden, kendi imkanlarımızla hayata geçirilebilecek projeler? ifadesini kullandı. Belediye Başkan adayı Yarar önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek tüm projelerini kamuoyu ile paylaşacağını da sözlerine ekledi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu