Anahtar Kelimeler: Maaşlara yaptı

Maaşlara zam yaptı

Maaşlara zam yaptı

AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisine geçerek yeniden aday olan Belediye Başkanı Turgut Özdem, belediyede en düşük işçi maaşını 25 bin 503 TL’ye yükseltti.

 

ZAM KARARI ALINDI

2019 seçimlerinde yüzde 85.50 oy oranıyla AK Parti’nin Türkiye genelindeki oy rekorunu kırarak Belediye Başkanı seçilen Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, 2024 mahalli idareler seçimleri aday yarışında liste dışı kalmıştı. Partisinden istifa eden Belediye Başkanı Özdem, Yeniden Refah Partisine geçerek Delice Belediye Başkan adayı oldu. Seçim çalışmalarına başlayan Başkan Özdem, hedefin yine Türkiye rekoru olduğunu belirterek “Hedef yine, yeniden Türkiye birinciliği” ifadelerini kullandı

 

ÖZDEM AÇIKLAMA YAPTI

Belediye bütçesi, işçi ve memur zamlarıyla ilgili bilgiler veren Delice Belediye Başkanı Özdem “1 milyon TL ile devraldığımız belediye bütçesini 2024 yılında 65 milyon TL'ye yükseltmenin haklı gururunu yaşadık. Her daim başarımızda en büyük pay sahibi olan emekçi arkadaşlarımızın yaşam kalitesini ve refahını yükseltmek adına, asgari ücrete %50 zam yaparak en düşük işçi maaşını 25 bin 503 TL'ye yükselttik. Memur arkadaşlarımızın sosyal denge tazminatını 5 bin TL yaptık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı