Anahtar Kelimeler: Mahalle mahalle çalışıyor

Mahalle mahalle çalışıyor

Mahalle mahalle çalışıyor

Mahalle mahalle çalışıyor

Mahallelere seçim bürosu

Yerel seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, seçim kampanyasını eve-ev, sokak-sokak, mahalle-mahalle sürdürüyor. Genel merkez yöneticilerinin de büyük ağırlık verdiği Kırıkkale´de mahalle seçim bürolarını da açmaya başlayan MHP, bu hafta sonu da Çalılıöz ve Sanayi Mahallelerinde seçim borası açılışlarını gerçekleştirdi

YARAR SIKI ÇALŞIYOR

31 Mart yerel seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar halkında büyük ilgisiyle karşılanıyor. Vatandaşların gönlüne girmeyi başaran MHP adayı Yarar, üretken belediyecilik anlayışıyla hayata geçirecekleri projeleri ayrıntılarıyla anlatıyor. Kırıkkale´nin bütün kesimine ulaşmayı hedefleyen ve çalışmalarını sürdüren MHP´li aday Yarar önceki gün Sanayi Çarşısında sanayi esnafıyla bir araya gelerek hasbihal etti. Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Adayı Yarar, sorunlara çarenin MHP´nin üretken belediyecilik anlayışıyla çözüm bulacaklarını, bu sorunları da sanayi esnafıyla istişare içerisinde yapacaklarını söyledi.

SEÇİM BÜROSU AÇTI

Gitmedik ev, sıkmadık el bırakmama hedefinde olan MHP bu hafta sonu mahalle seçim bürosu açılışlarına devam edecek. 20 Ocak Pazar günü 2 mahalle de seçim borusu açılışı yapan  MHP, Pazar günü Saat.13.30´da Çalılıöz Mahallesi Nene Hatun caddesi üzerinde ve Saat.15.00´da Sanayi Mahallesinde seçim bürosu açılışlarını gerçekleştirdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false