Anahtar Kelimeler: Mahallede Mini Miting

Mahallede Mini Miting

Mahallede Mini Miting

Mahallede Mini Miting

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı 24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Önceki akşam Kaletepe Mahallesi´nde milletvekili adaylarının da katılımıyla mini miting düzenlendi.

 

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

24 Haziran seçimleri devam ederken, AK Parti Kırıkkale Teşkilatı seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Adayların da belirlenmesinin ardından İl Başkanlığı seçim çalışmalarını hız verdi. İl Başkanı Nuh Dağdelen, önceki gün Seçim Koordinasyon Merkezi ekibini topladı ve seçime yönelik çalışmaları ele alan bir toplantı yaptı. Toplantıda seçime yönelik neler planlandığı bir kere daha konuşuldu ve çalışmalar gözden geçirildi. Bunun ardından ise Kaletepe´de milletvekili adaylarının da katılımayla mini miting düzenlendi. Mitingde vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı sistemi ve seçimin önemi anlatıldı. Mitingi ilgi ve katılımın bir hayli yüksek olduğu gözlendi.

 

MİNİ MİTİNG YAPILDI

Çalışmalar, seçim ve  mini miting konusunda bilgiler veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Gücünü milletin kendisinden alan ve millet iradesinin kalesi olan Ak Parti, BİRLİK, BOLLUK ve BEREKET için omuzlarında bir Türkiye sevdası yükseltiyor. 16 yıldır laf ile değil icraatları ile önde olan Ak Parti Kırıkkale teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinden Rabbimin izniyle yüz akıyla çıkacak. Kaletepe Mahallemizde düzenlediğimiz mahalle buluşması bunun en bariz kanıtı.Buluşmamız adeta bir miting havasında geçti? dedi ve gösterilen ilgiye teşekkür etti.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu