Anahtar Kelimeler: Mahallede bulundu

Mahallede bulundu

Mahallede bulundu

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından Yenimahalle’de bir şahsın evinde ve üzerinde yapılan aramada 456 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

ARAMA YAPILDI

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda, Yenimahalle bölgesinde bir operasyon düzenledi. Operasyonda, E.C.Ç. (33) isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada, 456 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

 

GÖZALTINA ALINDI

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde; 04 Ocak 2024 günü Merkez İlçe Yenimahalle bölgesinde icra edilen operasyonda, E.C.Ç. (Erkek, 33 Yaşında) isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada; -456 Adet Sentetik Ecza Hap ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmış olup, gözaltına alınmıştır."



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı