Anahtar Kelimeler: Mahallede “birlik” iftarı

Mahallede birlik” iftarı

Mahallede  birlik” iftarı

Mahallede birlik” iftarı

Komşular birlikte iftar yaptı

Kimeski Mahallesi'nde bir araya gelen komşular, birlikte iftar yaptılar. İftar programının birlik ve komşuluk bağlarını güçlendirmesi amacıyla yapıldığı belirtildi.

BİRLİKTELİK İFTARI

Gazeteci-Yazar Halil Halat'ın evinde bir araya gelen Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu eski Daire Başkanı ve emekli Polis Başmüfettişi Ahmet Yanç, MKE Barut Fabrikası'ndan emekli Şerafettin Tosun, Müteahhit Mehmet Ali Ayar, emekli Belediye personeli Ali Bayar güzel bir iftar akşamı yaşadı. Komşuluk ve birlik bağlarını güçlendirmek için güzel bir Ramazan akşamında iftar yaptıklarını söyleyen Gazeteci-Yazar Halil Halat, Her Ramazan'da bunu yapmaya çalışıyoruz. Geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

UMARIZ ÖRNEK OLUR

Halat, Bazı mahallelerde bu tür güzel birlikteliklerin örneklerini görüyoruz. Bizim bu iftarımızın da komşuluk ve birlik bağlarına örnek olması maksadıyla kendi aramızda böyle bir organizasyon gerçekleştirmek isterdik. Hem iftar yaptık ve hem de geçmişlerimizin ruhuna rahmet okuduk. İnşallah kabul ve örnek olur” dedi.

RAMAZAN'IN GÜZELLİĞİ BUDUR

Komşuluk bağlarını güçlendirmek için bu tür güzel girişimlere ihtiyaç duyulduğunu belirten Ahmet Yanç ise, Güzel bir Ramazan gününün, güzel bir akşamında komşularımızla ailece bir araya gelip iftar yaptık. Hem sohbet ettik, hem geçmişlerimize rahmet duaları gönderdik. İnşallah bunu geleneksel hale getireceğiz. Tabii örnek olmasını da umut ederiz. İşte mübarek Ramazan bu güzel hasletleri ile bizleri mutlu ediyor, bir araya getiriyor. İftara katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı