Mahallenin tamamı parke ile kaplandı

Mahallenin tamamı  parke ile kaplandı

Mahallenin tamamı parke ile kaplandı

Saygılı´ya teşekkür

?Her şey söz verdiğimiz gibi??

Kırıkkale´nin Kimeski Mahallesi´nin tamamı parke taşları ile kaplandı. Mahallede yaklaşık 1 aydır süren çalışma sona erdi. Mahalle Muhtarı Osman Altun, çalışma konusunda bilgi verdi.

ÇALIŞMA TAMAMLANDI

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri yaklaşık bir aydır Kimeski Mahallesi´nde parke ve kaldırım çalışması yürütüyordu. Mahalledeki çalışmalar tamamlanırken, mahallenin tamamında kaldırımlara ve boş alanlara parke taşı döşendi. Mahalle Muhtarı Osman Altun, çalışma konusunda bilgi verdi ve mahallede bir santim bile yer bırakılmadığını ifade ederek yıllardır bu konudan muzdarip olan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya çalışmadan dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

ALTUN TEŞEKKÜR ETTİ

Altun, ?Mahallemizin en büyük sorunlarından bir tanesini halletmiş bulunuyoruz. Kimi yerde kaldırım vardı kimi yerde yoktu. Kimi alanda parke taşı bulunuyor kimi alanda bulunmuyordu. Allah razı olsun Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı bey seçildiğimiz günden bu yana bizi çok önemsedi. Taleplerimizi dikkate aldı. Öncelikli sorun ve talebimiz parka ve kaldırım taşı dedik, çok şükür halledilmesini sağladı. Mahallemizin kurulduğu günden bu yana en büyük sorunu olan bu eksikliği Allah´ın izniyle giderdik. Kimeski Mahallemizin son halleri mahallemize yakışır şekilde oldu. Emeği geçen Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı´ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.

GÖRÜNTÜ ORTADA

Mahallede kaldırımsız hiçbir yol bırakılmadı. Bunun yanı sıra boş ve izbe bir görüntü içinde olan alanlar da parke taşı ile daha şık bir görüntüye büründürüldü. Muhtar Osman Altun, mahallenin en büyük sıkıntısını gidermiş olmanın huzuru içinde olduklarını belirterek, bundan sonra mahallenin başka ihtiyaç ve sıkıntılarını gidermek için çaba göstereceklerini söyledi ve ?Bizim mahallemizi en büyük sorunlarından biri çözülmüş oldu. Bunu halletmek de bize nasip oldu. Seçilmeden önce de seçildikten sonra da mahallemiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağımızı ifade etmiştik. Görüntü ortada.

MAHALLE SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR

Kimseyi kırmadan, hiçbir şeyi kırıp dökmeden işimize bakmak istiyoruz. Çünkü mahallemizin daha çok ihtiyacı var. El birliği ile hep birlikte bunları halletmenin yollarını arayacağız. Herkes emin olsun ki bu mahalle eskisinde daha güzel olacak. Bir taraf yapılıp, bir taraf eksik bırakılmayacak. Kaldırım çalışmasında olduğu gibi mahallemizin her yerine, mahalle sakinlerimizin her ferdine hizmetin en iyisini getirmeye çaba sarfedeceğiz. Ben herkese teşekkür ediyorum. Tüm mahalle sakinlerimizin güzel, nezih, temiz ve şık bir ortamda parmakla gösterilen, imrenilen bir ortamda nice mutlu, sağlık ve huzurlu yıllar boyu keyifle yaşamasını diliyorum? dedi.

DİĞER ÇALIŞMALAR SIRADA

Altun, muhtar seçildiği günden bu yana mahalle için bir takım çalışmalar yürütüldüğünü, temizlik ekiplerinin sürekli gelip gittiğini, sadece çöp ekiplerinin değil, yolların da düzenli aralıklarla temizlendiğini ve süpürüldüğünü, birkaç gün arayla sık sık ilaçlama yapıldığını, başıboş kedi ve köpekler konusunda düzenli çalışma yürütüldüğünü, mahallede kaldırım ve parke çalışmasının tamamlandığını ve daha bir takım çalışmalar gerçekleştirildiğini belirtti ve şimdi mahalle sakinlerine söz verdiği diğer çalışmaları gerçekleştirmek için kolları sıvadıklarını açıkladı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false