Anahtar Kelimeler: Marka şehir olacağız

Marka şehir olacağız

Marka şehir olacağız

Akyön müracaatını yaptı

Geniş katılım oldu

 

“Kibirlenmeyeceğiz”

 

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı ve Eski Cidde Basın Ateşesi Bahattin Akyön, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

 

MÜRACAATTA BULUNDU

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı ve Eski Cidde Basın Ateşesi Bahattin Akyön, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Akyön: "Kırıkkale'yi dünyada marka şehir yapacağız" dedi. Kırıkkale’de yerel seçim çalışmaları hız kazandı. Partilerde aday adaylık süreci devam ediyor. AK Parti’den bir çok isim Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuruda bulunan isimlerden birisi de Bahattin Akyön oldu. Akyön 2018 seçimlerinde de adaylık başvurusunda bulunmuştu.

 

YOĞUN KATILIM OLDU

Önümüzdeki yerel seçimler için de başvuru da bulunan Bahattin Akyön AK Parti İl Binası’na gelerek açıklamalarda bulundu. Parti teşkilatından ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği başvuru programında Akyön, Kırıkkale'de yapacağı projelerden bahsetti.Başvuru sırasında AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın salonda yerini aldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı açıklamalarda bulundu. Akyön'e başarılar dileyen Pehlivanlı açıklamasında şu ifadelerde bulundu: "Yarın aday adayları başvuruları bitecek. Bahattin Akyön hocam adaylık başvurusunu yaptı. Bahattin hocamı eskiden beri tanıyoruz. Allah gönlüne göre versin. Çıktığı yol hayırlı olsun. Belediyecilik anlamında ak parti hep bir numara. Cumhurbaşkanımız da bu markanın içerisinden çıkmış birisi. Biz bu işleri biliyoruz yapıyoruz. Aday adaylarımız var. Başvuruların çok olmasından memnuniyet duyuyoruz. Bahattin hocamızı da tebrik ediyorum, yolu açık olsun."

 

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Pehlivanı açıklamasından sonra Bahattin Akyön, projelerinin yer aldığı slayt ile salondakilere bilgilendirme yaptı. Daha sonra söz alan Akyön: " Bir Kırıkkale sevdalısı olarak bu işe başladık. Belediyecilik kitabını yazanlardan biri olarak Kırıkkale sevdalısı olarak bu işe talip oldum. Gönlümüzü halkımıza her vazifede açtık. Kırıkkale damgasını 8 ilin her bölgesinde hisseden bir organizasyon yaptık. Kırıkkale ayrıştıran değil bir araya getiren abi görevini her yerde yaptık. Kırıkkale halkına hizmet için takip olduk. Kırıkkale hiç kimsenin hayatında görmediği bir belediyecilik anlayışına tabi olacak. Bunu tecrübelerimiz ile yapacağız.

 

KİBİRLENMEYECEĞİZ

Projelerimizin hiçbiri hayal değil. Bunların hepsini yapmak Kırıkkale için benim şeref borcum. Bu hizmet için elimden gelen her şeyi yapacağız. Kibirlenmeden bugün neysem bundan sonra da aynısı olacağım. 24 saat telefonumuz açık olacak. Kırıkkale'yi AK Parti'nin marka belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz. Daha şimdiden Kırıkkale’yi ziyaret şehrine çeviren külliyemizi tamamladık. Belediye dışında herhangi bir siyasi amacım olmayacak. Teşkilatımızın il başkanımızın vekillerimin emrinde olacağım. Kırıkkale in sorunu yok çözülmesi gereken, işlere sahip çıkacak Erbakan'ın, Erdoğan'ın ocağında yetişmiş bir adama ihtiyacı var. Görev yaptığım sürece teşkilattan birisini başkan yardımcısı atayacağım. Bu kişi teşkilatın emrinde olacak. Belediyenin altyapı yapması şart olan bir görevdir. Bunun için kimse sevinemez.

 

ÖRNEK ŞEHİR OLACAĞIZ

Halkımızın yüreğindeki sızıyı dinleyip oraya belediye hizmeti götürüyorsanız asıl sosyal belediyecilik işte budur. Kırıkkale'mize öyle projeler yapacağız ki şehir dışına gidenler bir an önce dönmek isteyecek. Kırıkkale köy havasından çıkıp şehircilikte dünyaya örnek olan bir şehir haline gelecek. Kırıkkale kazanacak. Sizler kazanacaksınız.

 

ÇAĞ ATLAYACAĞIZ

Kırıkkale Yüzyılı için dev projeleri olduğunu belirten Akyön önemli proje başlıklarını şu şekilde açıkladı: "Kırıkkale'mizin değerine değer katacak, ilimize çağ atlatacağız.Baştan sona yenilenen altyapısıyla hemşehrilerimiz Kırıkkale'de yaşamanın mutluluğunu hissedecekler. 46 ilin geçiş noktasında olan şehrimizi lojistik ve ticari bir merkez yapacağız. Kırıkkaleliler daha mutlu olsunlar diye Mutluluk Vadisini kuracağız. Kırıkkale'mizi kültür, sanat, spor ve kongre şehri haline getireceğiz. Kırıkkalelilerin dostluk selamını 46 ilimize ulaştıracağız."



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı