Anahtar Kelimeler: Maskeli seçim yaşadık

Maskeli seçim yaşadık

Maskeli seçim yaşadık

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ergün Tekin, AK Parti İl Binasında düzenlediği basın toplantısında seçime yönelik de dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

FIKRALI ANLATIM

AK Parti’nin yeteri kadar oy alamadığı için milletvekili seçilemeyen Ergün Tekin, basın toplantısındaki açıklamasında eleştiri ve müjdeleri birlikte sıraladı. AK Parti eski İl Başkanı ve Milletvekili Mehmet Demir’i seçimde AK Parti’ye destek olmamakla eleştiren Tekin, 14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerini kendi tabiri ile parti içersinde “Maskeli Seçim” olarak nitelendirdi. Tekin, AK Parti’nin oy kaybını ise şu fıkra ile anlattı: “Nasrettin Hoca eve gelir, hanım kıymalı bir yemek yapta yiyelim der. Hanım kıyma yok der. Hoca daha dün 1,5 kg aldım ne oldu deyince, hanım hemen kedi yemiş der. Canı sıkılan Hoca teraziyi ister ve kediyi tartar. Ne görsün, kedi 1,5 kg. Hanıma döner, hanım hanım bu kediyse kıyma nerde, eğer kıyma ise kedi nerede der..! Bizim ortada olmayan oylar gibi.”

 

 

MEHMET DEMİR AÇIKLAMASI

Ergün Tekin, basın toplantısında Mehmet Demir’le ilgili açıklamalarda bulunarak,  “Ben bu davaya gönlümü verdim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum. Bu seçim sürecinde bazı olaylar yaşadım. Bunları sizlere anlatacağım. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında yine basın toplantısı yapacağım. Bu oylar neydi ne oldu. Hepsini açıklayacağım. Ama şu an devletimizin ve vatanımızın bekası için çok büyük bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var önümüzde. Bir kardeşiniz olarak 12 gün buradayım. Aynı tempoyu yine göstereceğim. Gece ve gündüz çalışacağım. Her şeyde bir hayır var. Yine bunu söylüyorum. Size yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. 

 

TUFAN MANTIĞI YANLIŞ

Mehmet Demir diye bir arkadaşımız var. AK Parti eski İl Başkanı ve milletvekili. Partimizin huyundan, suyundan ve her türlü vasfından faydalanmış bir arkadaşımız. Bu arkadaşımızla Ankara’da buluştuk. Kendisi bana “Bende adayım” dedi. Bende kendisine “Mehmet bey nasıl olur sizin aday adaylığınıza müracaatınız yok bu nasıl olur dedim.” O ise “Yok beni yapacaklar” dedi. Listeler açıklandıktan sonra beni kendisi aradı bende  “Mehmet bey gözün aydın bu kadar hep Kırşehircilik yaptın, ekipçilik yaptın, birinci sıra adayımız Kırşehirli çok sevdiğimiz bir kardeşimiz oldu” dedim. O da bana “Benim işim olmaz, kusura bakma, ben başka partiye çalışırım” dedi. Bunu bütün Kırıkkale duysun. Bende “Mehmet Bey tüm Kırşehirli vatandaşlarımız kenetlendi ve bu kardeşimize çalışıyor. Pırıl pırıl bir kardeşimiz. Siz niye böyle düşünüyorsunuz” dedim. “O daha dünkü çocuk” dedi. Bu davada ben olmazsam tufan olsun mantığı yanlış. Bu davada tufan mufan olmaz” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı