?Mazlumun sesi olmak için Yenikapı´dayız?

?Mazlumun sesi olmak için Yenikapı´dayız?

?Mazlumun sesi olmak için Yenikapı´dayız?

Vurgun çağrı yaptı

 

 

İstanbul´u, Saadet Partisi´nin 30 Temmuz´da Yenikapı Meydanı´nda düzenleyeceği mitingin heyecanı sardı. İsrail zulmüne karşı kayıtsız kalmayan ümmetin sesi Yenikapı´da yankılanacak. Mitingde sadece Filistin ve Türkiye bayrakları yer alacak.

 

ZULME SESSİZ KALINIYOR

Saadet Partisi´nin 30 Temmuz´da Yenikapı´da düzenleyeceği Büyük Kudüs Mitingi´nin önemine vurgu yapan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ?İslam ülkelerinin öteden beri gelen dağınıklığı İsrail´i cesaretlendiriyor. Şu an İslam ülkelerinin hepsi kendi iç meseleleri ile uğraşmaktan, başka bir kardeşinin derdi ile ilgilenemiyor. Öyle bir durumda ki, kardeşinin cenazesine bile omuz atamıyor. Özellikle son 5 yılda Ortadoğu´da artan karışıklıklar, İsrail´i iyice pervasız yaptı. İslam dünyası bu zulme sessiz kalıyor? dedi.

 

?İNŞAALLAH ŞERRE FREN OLUR?

Vurgun, ?30 Temmuz´da, Yenikapı Meydanı´nda yapacağımız Büyük Kudüs Mitingi, İnşaallah şerre fren olur. Miting ile bizim amacımız; İsrail´in zulmünü bitirmek ve İslam ülkelerinin kendilerine gelmelerini sağlamak. Bu açıdan şunu da ifade etmek istiyorum; 30 Temmuz´da Yenikapı´da sadece Filistin ve Türkiye bayrakları olacak. Kalbi Kudüs için atan herkesi Büyük Kudüs Mitingi´ne bekliyoruz. Mitinge katılmak isteyen hemşehrilerimiz İrtibat için Saadet Partisi İl Başkanlığına ulaşılabilir. İnşallah orada İsrail terörüne karşı büyük bir ümmet fotoğrafı çıkartırız? diye konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false