Anahtar Kelimeler: Mecburi teşekkür…!

Mecburi teşekkür…!

Mecburi teşekkür…!

TEPKİ ÇEKEN DURUM

 

Can’ın yapamadıklarını Vali yaptı!

Kırıkkale Valiliğince başlatılan 'En Güzel Köy Benim Köyüm' projesi kapsamında Sulakyurt ilçesine bağlı Ağayli köyünde gerçekleştirilen çalışmanın açılışında ilginç bir olay yaşandı. Milletvekili Can, vekillikleri döneminde yapamadıklarını yapan Vali Sezer’e mecburen teşekkür etti…!

TEPKİ ÇEKEN DURUM

Kırıkkale Valiliği tarafından “En Güzel Köy Benim Köyüm” isimli bir çalışma başlatıldı. Sulakyurt ilçesine bağlı Ağaylı köyünde projeyle ilgili çalışma gerçekleştirildi. Çalışmaya Vali ve protokolle birlikte AK Parti Milletvekili Ramazan Can da katıldı. Can, burada Vali Yunus Sezer’e mecburen teşekkür etti. Çünkü milletvekillikleri döneminde kendisinin yapamadığı çalışmaları Vali Sezer gerçekleştirdi. Bunu da imalı bir şekilde itiraf eden Can’a aslında tepki vardı.

GERÇEKLEŞTİRMEDİ

Kırıkkale’de AK Parti’den 22, 24, 25 ve 26. Dönemlerde vekil seçilen Ramazan Can’ın eseri olarak gösterilen herhangi bir çalışma bulunmuyor. Can, vekillikleri döneminde sadece TBMM’de yer aldı. Kimi zaman ise hayal etti bazı şeyleri ancak gerçekleştirmedi. Dört dönem boyunca maaş aldı ve bunun keyfini yaşadı olarak görünüyor.

 

CAN’DAN İTİRAF

Ağaylı da yapılan törende konuşan Can, aslında kendi gerçeğini de itiraf etti bir şekilde. Can,  “Bugün Ağayli’dayız. Geçen hafta Yahşihan’ın Bedesten Köyündeydik. Sayın Valimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Milletvekili olarak bir hayalimizi gerçekleştiriyoruz. En Güzel Köy Benim Köyüm. En güzel köy geçen hafta Bedesten’di, bu hafta Ağayli. Bu devam edecek. 180 tane köyümüz var. Deminde söylediğim üzere Cumhurbaşkanımızın başkanlığından bütün memleket, bütün dünya pandemiden dolayı ekonomik olarak daralırken, Cumhurbaşkanımızın riyasetinde yatırımlarımız devam ediyor. Bu yatırımlarımızı, bu hayallerimizi de gerçekleştirmek sayın Valimize nasip oldu. Beraber çalışmaktan onur duyuyorum. Bütün hayallerimizi gece gündüz çalışarak gerçekleştiriyor. Allah ondan razı olsun. Huzurlarınızda sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.

VALİ SEZER YAPTI

Can dahil Kırıkkale’de gelip geçen bir çok vekilin hayal ettiği ama gerçekleştirmediği bir çok çalışmayı da Vali Yunus Sezer kısa süreli görevi boyunca yaptı. Kırıkkaleliler Vali Sezer’e hizmetleri ve eserleri için teşekkür ediyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false