MEHMET IŞITAN ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA OKULU YİNE FARKINI GÖSTERDİ

MEHMET IŞITAN ÖZEL EĞİTİM  İŞ UYGULAMA OKULU  YİNE FARKINI GÖSTERDİ

MEHMET IŞITAN ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA OKULU YİNE FARKINI GÖSTERDİ

Özel eğitim alanında yaptığı çalışmalar ve uygulamalarla özel eğitimde farklı bir bakış açısına sahip olan Mehmet Işıtan Özel Eğitim İş Uygulama Okulu yine farkını gösterdi.

 

PROGRAM DÜZENLENDİ

Okul tarafından 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi. Okul Müdürü Sami Yanık 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla çocuklara farklı bir gün daha yaşatmak,  onları sosyal hayata kazandırmak, günlük yaşam becerisi, iletişim becerileri, kültürel ve sosyal etkinlikler, bağımsız yaşam becerileri derslerini yaparak yaşayarak öğrenmeleri adına Kırıkkale´nin en çok ziyaretçi kabul eden Podyum AVM merkezinde sinema, yemek ve eğlence alanında bir program düzenlediklerini söyledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çocukların ve ailelerinin mutluluklarının gözünden okunduğu bu etkinliğe katkı sağlayan Sinema Müdürü Yakup Canbolat´a, Müdür Yardımcısı Satılmış Bodur´a, Podium AVM Operasyon Müdürü Gökhan Karacalı´ya çok teşekkür eden Okul Müdürü Sami Yanık, bu etkinlikte yine büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerine de teşekkür etmeyi unutmadı. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün amacına uygun ve gerçek anlamda farkındalık yaratacak etkinliklerle kutlanmasının  önemine değinen okul Okul Müdürü Sami Yanık ?bizler zaten aileler öğretmenler olarak özel gereksinimi olan bu çocuklarımızın hep yanında ve yakınındayız. Amaç yeni dostlara,  sosyal hayatta paylaşımda bulunduğumuz Kırıkkale insanımıza da varlığımızı hissettirmek? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false