Anahtar Kelimeler: Mehmetçik teşekkür telefonu

Mehmetçik´ten teşekkür telefonu

Mehmetçik´ten teşekkür telefonu

Mehmetçik´ten teşekkür telefonu

Öğrencilere teşekkür edildi

Zeytin Dalı Harekatı´nda görev alan askerlerden bazıları, Kırıkkale´den kendilerine mektup gönderen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine telefonda teşekkür etti.

TELEFON EDİLDİ

Zeytin   Dalı Harekatı´nda görev alan askerlerden bazıları,   Kırıkkale´den kendilerine mektup gönderen   Mehmet Akif Ersoy   Ortaokulu öğrencilerine telefonda teşekkür etti. Mektupları okuyan Mehmetçiklerden bazıları, okul müdürü   Nihat Aksoy´u arayarak, öğrencilere teşekkür etti. Mehmetçikler, telefonda öğrencilere hitaben, mektupların kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu söyledi. Okul müdürü Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkçe öğretmenlerinin önerisiyle öğrencilerin Afrin´deki Mehmetçiğe mektup yazdığını söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Aksoy, "Mektupları bir ay önce gönderdik. Daha sonra oradaki askerlerimiz mektupları okuyunca duygulanmışlar ve bizleri arayarak teşekkür ettiler. Sonra öğrencilerle askerlerimiz arasında telefon bağlantısı kurduk. Allah onlardan razı olsun. Onların şu anda 81 milyonun duasına ihtiyacı var. Şu anda birlik ve beraberlik içerisindeyiz." diye konuştu. Konuşmaların ardından Mehmetçik için Kur´an-ı Kerim okundu ve dua edildi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli