Melek Çocukları Kulübü' adlı romanı çıktı

Melek Çocukları Kulübü

Melek Çocukları Kulübü' adlı romanı çıktı

Kırıkkaleli Şevket Dedelioğlu'nun romanlaştırdığı Melek Çocukları Kulübü” adlı romanı seçkin kitapçılarda okuyucularıyla buluşuyor.

DAĞLAYAN BİR AĞIT

Kırıkkale'nin Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'nun ağabeyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın İletişim Koordinatörü Şevket Dedelioğlu'nun nadide roman eseri derin bir sızının, yürek dağlayan bir ağıdın unutulmayan türkünün sesi olmaya başladı. Belediye Başkanı Dedelioğlu, romanın basıldığı günden itibaren okuyucular tarafından takdir gördüğünü belirterek, romanda ihmal edilen çocukların yaşadıkları travmanın tamirinin zor olduğunu, geleceğimizin teminatı olan neslin muhafaza edilmesinin ilahi bir emir olduğunu söyledi.

TANITIMLARI YAPILIYOR

Belediye Başkanı Dedelioğlu romanı Kırıkkale'de tanıtımını yaptıklarını dile getirerek İslâm dini, anneliğin hediye edildiği zarif fıtratın sahibi kadına, saygıyı ve hizmeti bir emir telakki eder. Hassas ve ince yaradılıştaki kadın, erkeğe emanettir. Annelik gibi büyük bir sanatın, sevgi mesleğinin sahibi kadın, nesiller için doğurdukları çocuklarının hem anneleri hem de öğretmenleri olmayı kendilerine bir vazife addeder. İslam kültürünün bir parçası olan kadına karşı hürmet düsturunun günümüz dünyasında sekteye uğramasını çağın problemlerinden olarak değerlendirmek yanlış olmayacak. Bu mevzuda çok çalışma yapıldı ve kitaplar yazıldı. Kimi bu yaradan bahsetti kimi ise yaraya merhem oldu. Ağabeyim Şevket Dedelioğlu'nun Melek Çocukları Kulübü” kitabı da bu yaşanan acılardan bir kısmını yansıtıyor.

MELEK ÇOCUKLARI KULÜBÜ

Dünyanın her yerinde, her gün işlenen her kadın cinayetinden geriye melek çocukları kalıyor” diyerek seslenen kitap, derin bir sızının, yürek dağlayan bir ağıdın, unutulmayan türkünün sesi oluyor. Ağabeyim Şevket Dedelioğlu'nun romanlaştırdığı Melek Çocukları Kulübü” romanı, Billy Holiday ve Neşet Ertaş'ın sesiyle ruhunu bulan Victoria ve Ali Cesur ‘un imkânsız aşklarını da konu ediniyor.” Başkan Dedelioğlu ayrıca böyle bir eserin kaleme alınmasından dolayı roman yazarı Şevket Dedelioğlu'na Kırıkkale halkının müteşekkir olduğunu ve bu tür eserlerin ileriki günlerde farklı konularda yazılmaya devam edileceğini sözlerine ekledi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu