Anahtar Kelimeler: Memur Yaşam protokolü

Memur-Sen´den ?Yaşam´ protokolü

Memur-Sen´den ?Yaşam´ protokolü

Memur-Sen´den ?Yaşam´ protokolü

Protokol imzalandı

 

 

Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanlığı ve Özel Yaşam Hastanesi arasında bağlı sendikalarla birlikte tüm üyeleri ve ailelerini kapsayan özel indirim anlaşması imzalandı.

 

 

 

PROTOKOL İMZALADILAR

Memur-Sen Kırıkkale İl Başkan Recep Akdoğan ile Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik arasında bağlı sendikalarla birlikte tüm Memur-Sen Kırıkkale üyelerini kapsayan özel indirim anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre indirim oranları şu şekilde belirlendi: ?muayene yüzde 20, Tetkik Tahlil yüzde 30, FTR yüzde 40, Cerrahi operasyonlar yüzde 20, Güzellik ve kozmetik yüzde 20, yoğun bakım (fark alınmaz), yatan hasta hizmetleri yüzde 20.?

 

AKÇELİK´E TEŞEKKÜR

Yapılan anlaşma sonrasında Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Recep Akdoğan, Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´e üyeleri adına teşekkür etti. Akdoğan yapmış olduğu açıklamasında; ?Kırıkkale Memur-Sen İl Başkanlığı olarak bizler çok büyük ve çok güzel bir aileyiz. Memur-Sen olarak İl Başkanlığım, Yönetim Kurulum, Bağlı Sendika Şube Başkanlarım ve Yönetim Kurulları her fırsatta üyelerimizin daha erişilebilir, daha düşük maliyetle, yüksek kalitede hizmet alabilmeleri için çabalar sarf etmekteyiz? dedi.

 

DAHA DÜŞÜK BEDEL OLACAK

Akdoğan: ?Burada yapmış olduğumuz anlaşma ile kendi istekleri doğrultusunda üyelerimizin ve birinci dereceden yakınlarının; ilimizde sağlık alanında bir seçenek olan Özel Yaşam Hastanesi´nde alabilecekleri hizmetlere daha düşük bedellerle ulaşmasını sağlamış bulunmaktayız. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlimizde sağlık hizmetleri kapsamında önemli bir hastane olan Özel Yaşam Hastanesi, başta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik olmak üzere tüm çalışanlarına kaliteli, güler yüzlü hizmet anlayışıyla gösterdikleri faaliyetten dolayı, teşekkürlerimizi belirtmek isterim? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli