Anahtar Kelimeler: Mesai dışı muayene başladı

Mesai dışı muayene başladı

Mesai dışı muayene başladı

Mesai dışı muayene başladı

Önemli bir gelişme

Kırıkkale İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 3 Sağlık tesisinden Ağız Diş Sağlığı Merkezinde mesai dışı muayenenin başlanıldığı bildirdi.

SAAT.17.00-19.30 ARASI

Şubat ayı itibariyle uygulamaya geçirilen mesai dışı çalışma uygulaması hakkında kamuoyu bilgilendirmede bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Mustafa Boyabatlı, Genel Sekreterliğe bağlı Sağlık Tesislerinde, Sağlık Hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi büyük önem  arz ettiğini belirtti.  Genel Sekreter Op.Dr.Boyabatlı, Şubat 2016 itibariyle Kurum Başkanlığımızca yayımlanan genelge doğrultusunda mesai dışı çalışma uygulamasına Kırıkkale ilimizde yeniden başlanıldığını açıkladı. Boyabatlı, ?Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde hafta içi 5 Poliklinik 17:00  19:30 saatleri arasında, mesai dışı çalışmak isteyen  Diş hekimleri,  bu saatler dahilinde her türlü diş tedavisi ve protez işlemleri, röntgen isteklerinin karşılanacağını, bu hizmetten faydalanmak isteyen hastaların, saat 17.00´den sonra istediği Diş hekimine giriş alması gerekmektedir? diye konuştu.

İZİN SORUNU OLANLARA FIRSAT

Boyabatlı ayrıca, Saat 17.00´den önce giriş alan hastaların doğrudan 24 saat hizmet veren Acil kliniğine de nöbetçi olan hekime yönlendirilip acil olan tedavilerin yapılacağını, Mesai dışı muayene hizmetimiz sayesinde mesai saatleri içinde iş yerinden, okulundan  izin alamayıp diş tedavisi ve protez yaptıramayan hastaların mağduriyetlerinin giderilmiş olacağını dile getirdi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli