Anahtar Kelimeler: Mesai dışı muayene başladı

Mesai dışı muayene başladı

Mesai dışı muayene başladı

Mesai dışı muayene başladı

Önemli bir gelişme

Kırıkkale İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Mustafa Boyabatlı Şubat ayı itibariyle uygulamaya geçirilen mesai dışı çalışma uygulaması hakkında kamuoyu bilgilendirmesi yaptı. Boyabatlı, Genel Sekreterliğe bağlı Yüksek İhtisas Hastanesinde mesai dışı muayeneye başlandığını söyledi.

KADIN DOĞUM POLİKLİNİKLERİ

Genel Sekreterliğe bağlı Sağlık Tesislerinde, Sağlık Hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesinin  büyük önem  arz ettiğine vurgu yapan Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, Genel Sekreterliğe bağlı 3 Sağlık tesisinden  biri olan Yüksek İhtisas Hastanesinde Kadın Doğum Polikliniklerinde mesai dışı muayene uygulamasının  başladığını bildirdi. Boyabatlı, Şubat 2016 itibariyle Kurum Başkanlığınca yayımlanan genelge doğrultusunda mesai dışı çalışma uygulamasına Kırıkkale´de yeniden başlanıldığını vurguladı.

UZMAN HEKİM HİZMET VERECEK

Boyabatlı ?Genel Sekreterliğimize bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Kadın Doğum Polikliniklerinde  1 Mart 2016 tarihinden itibaren hafta içi 5 gün   17:00  20:00 saatleri arasında,  bir kadın doğum uzman hekimimiz mesai dışı poliklinik hizmetleri verecek olup; bu saatler dahilinde her türlü muayene, kontrol, laboratuar ve radyoloji işlemlerinin karşılanacak. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, Saat 17.00´den sonra Kadın Doğum Polikliniğine giriş alabilirler. Mesai dışı muayene hizmetimiz sayesinde mesai saatleri içinde iş yerinden, okulundan  izin alamayıp muayene ve kontrollerini yaptıramayan hastalar mağduriyetleri giderilmiş olacak? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false