Anahtar Kelimeler: Meteoroloji dünyada noktada

?Meteoroloji dünyada iyi bir noktada?

?Meteoroloji dünyada iyi bir noktada?

?Meteoroloji dünyada iyi bir noktada?

Vali´yi ziyaret ettiler

Dünya Meteoroloji Günü dolayısıyla, Meteoroloji İl Müdürü Nazım Kul ve beraberindeki heyet Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti. Kul, ülkemizin de Dünya Meteoroloji Teşkilatı içerisinde güvenilir ve öncü ülkelerden biri konumuna geldiğini söyledi.

VALİLİK ZİYARETİ

Kabulden dolayı Vali Haktankaçmaz´a şükranlarını sunan Meteoroloji İl Müdürü Kul, çalışmalar hakkında Vali Haktankaçmaz´a bilgi sundu. Her yıl 23 Mart gününün ? Dünya Meteoroloji Günü ? olarak kutlandığını, Dünya Meteoroloji Teşkilatı´nın her yıl meteoroloji gününde güncel bir konu belirlediğini, bu yılda ?Hava olaylarına hazırlıklı olmak, iklim değişikliğine akılcı çözümler ? temasının işleneceğini ifade etti.

BİLGİLER VERİLDİ

Kırıkkale´de 12 adet Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu ile gözlem yapıldığını belirten Kul, ülkemizin de Dünya Meteoroloji Teşkilatı içerisinde güvenilir ve öncü ülkelerden biri konumuna geldiğini ifade etti. Vali Haktankaçmaz´da, Meteorolojik verilen günlük hayatımıza doğrudan etki ettiğini, günlük veya uzun süreli planlar yaparken meteorolojik verilerden faydalanıldığını belirterek, Dünya Meteoroloji Günü´nü kutladı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı