Anahtar Kelimeler: Meteoroloji uyarısı!

Meteoroloji uyarısı!

Meteoroloji uyarısı!

Meteroloji Genel müdürlüğü Kırıkkale'yi sarı kodlu alarm verildi. 25-26 Kasım tarihlerinde etkili olacak fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

UYARI GELDİ

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre bugün en yüksek sıcaklık 14°C gösterirken akşam saatlerine doğru sıcaklıkların düştüğü görülüyor. Uzmanlar bu gün için saatlik hava durumu raporunu açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinden itibaren Kırıkkale genelinde kuvvetli ve yer yer fırtına bekleniyor. 25-26 Kasım tarihlerinde etkisini artırarak kuvvetli fırtına ve yer yer tam fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Uzmanlar vatandaşları yaşanabilecek felaketlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Genel olarak güney yönlerinden Karadeniz kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatıdan esmesi beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın akşam saatlerine doğru etkisini kaybetmesi bekleniyor.

 

DİKKAT EDİLMELİ

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen verilere göre, Uzmanlar vatandaşları yaşanabilecek doğa olaylarına karşı uyardı. Uzmanlar, muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riskine karşı vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kırıkkale'de yaşanan fırtınada ulaşımda aksamalar ve olumsuzluklarında yaşanması konusunda dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarıldı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı