Anahtar Kelimeler: Metin Arslan'

Metin Arslan'a veda

Metin Arslan

Genel Sekreterlik görevini Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci’ye devreden Prof. Dr. Metin Arslan için Kırıkkale Üniversitesi Senato Toplantısında veda töreni yapıldı.

VEDA TÖRENİ YAPILDI

Törene Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Prof. Dr. Metin Arslan ve senato üyeleri katıldı.

Evci, Prof. Dr. Metin Arslan ve senato üyeleri katıldı. Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan,  Prof. Dr. Metin Arslan’a 3 yıllık görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları ve Üniversiteye katkıları dolayısıyla teşekkür ederek ‘Fuat Sezgin ile Bilimler Tarihine Yolculuk’ adlı eseri hediye etti. Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ve senato üyeleri de emek ve katkıları için Prof. Dr. Metin Arslan’a teşekkür etti ve hayatında başarılar diledi.

BAŞARI DİLEDİLER

Prof. Dr. Metin Aslan, nezaketleri ve samimi temennileri için Rektöre, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ve senato üyelerine şükranlarını sunarak çalışmalarında başarılar diledi. Toplantıda ayrıca Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, 12. Kalkınma Planı Özel İhtisas Komisyonu ile Çalışma Grubu katılımcı adayı olan öğretim elemanları  Prof. Dr. Hasan Yaylı, Dr. Öğr. Üyesi Bora Özarslan, Arş. Gör. Meryem Yılmaztok, Arş. Gör. Fatma Duygu Arslan, Öğr. Gör. Hasan Kaya ve Öğr. Gör. Yasin Can Gönültaş’a katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye verdi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli