Anahtar Kelimeler: Mezun oldular

Mezun oldular

Mezun oldular

Mezun oldular

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Maske istisnası artık söz konusu değildir. Soylu Polis Okulu mezuniyet törenine katıldı.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Maske istisnası artık söz konusu değildir. Maskesiz dolaşan kişilere istisnasız ceza yazmak lazım geldiğini ifade ettik. Bu sabah itibariyle MLKP terör örgütünden 34 kişi gözaltına alındı. THKP-C acilciler denen ve sinsi planlar yapan örgüt sorumlularından mavi kategoride aranan Ercan Bayat, yakalanarak Hatay Terörle Mücadele Şubeye Müdürlüğü'ne teslim edildi" dedi. İçişleri Bakanı Soylu, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksek Okulları (PMYO), 2019-2020 Mezuniyet Törenine katıldı. 2018 yılı ekim ayında alımları yapılan ve Polis Meslek Yüksekokullarındaki eğitimlerini tamamlayan bin 641 polis mezun oldu. Mezuniyet töreni vesilesiyle, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak ile protokol üyeleri hazır bulundu.

 

MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

İçişleri Bakanı Soylu, bu tip mezuniyet programlarını kalabalık şekilde gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Ancak ne yazık ki virüs salgını süreci, pek çok alışkanlığımız gibi bu törenlerin şeklini değiştirdi. Virüs dolayısıyla bu mezuniyet törenini, Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulundan gelen yeni mezun 60 arkadaşımızla temsili olarak gerçekleştiriyoruz. İnanıyoruz ki bu günler de geçecektir. Toplumun her kesiminden vatandaşımızın katkısıyla maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına da tam anlamıyla riayet ederek, inşallah bu sıkıntıyı atlatacağımıza, mutluluğu ve kederi birbirimizle rahatça paylaştığımız günlerimize kısa zamanda geri döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

 

YASAK AÇIKLAMASI

Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı tavsiyeleri ile kabinede alınan kararların bir genelge ile valiliklere iletildiğini belirten Bakan Soylu, "Maske istisnası artık söz konusu değildir. Maskesiz dolaşan kişilere istisnasız ceza yazmak lazım geldiğini ifade ettik. Bu gece saat 00.00'dan itibaren kafeterya, restoran olsun canlı müzik ve plak, playback gibi müzik çalan yerlerin çalışması sona erecektir" dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false