Anahtar Kelimeler: Mezunlar buluştu

Mezunlar buluştu

Mezunlar buluştu

Kırıkkale Ticaret Lisesinden 1972-1973 dönemi ve 1973-1974 dönemi mezunları mezuniyetlerinin 50 yılında “Yeşil vadi Şehit Musa Saydam mesleki ve teknik Anadolu lisesi uygulama oteli” inde bir araya geldiler.

 

BİR ARAYA GELDİLER

50 yıl sonra bir araya gelen Ticaret Lisesi mezunları hatıralarını paylaşarak geçmişi yad ettiler. Bir birlerini görmekten mutluluk duyan Ticaret Lisesi okul arkadaşları, Kırıkkale Ticaret Lisesi’nin okul olarak Kırıkkale’ de kapatılmış olmasından ise büyük üzüntü duyduklarını ifade ettiler. Kuruluşunun ilk dönemlerinde İktisadi Ticari İlimler Akademileri ve Ticaret Turizm Yüksek Öğretmen Okuluna öğrenci gönderen, eğitime ve ara elamanı yetiştirerek ticari hayatın içerisinde olan Ticaret Lisesi mezunları, okudukları okula giderek eski günlerini yaşadılar.

 

SOHBET ETTİLER

Ticaret Lisesi Mezunları devletin değişik kademelerinde üst düzey yöneticiliklerde de bulunan ve ticaret hayatının içerisinde yerlerini alan Ticaret lisesi mezunları, 50 yıl önceki hatıralarını yaşayarak sohbet etme imkanı buldular. Kendilerini yetiştiren öğretmenlerine minnet ve şükran duygularını açıklayan Ticaret Lisesi Mezunları, hakkın rahmetine kavuşan öğretmen ve okul arkadaşlarını rahmetle ve saygıyla andılar. Sağ olan öğretmen ve arkadaşlarına da hayırlı ömürler dileyen mezunlar, gelecek yıl yeniden buluşabilme dilekleri ile toplantılarını sonlandırdılar.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı