MHP adaylarından Yahşihan'a çıkarma

MHP adaylarından  Yahşihan

MHP adaylarından Yahşihan'a çıkarma

MHP adaylarından Yahşihan ziyareti

MHP Kırıkkale milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, ve Merih Karayol Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesine yoğun bir ilgi gördüler 2015 genel seçim çalışmalarının başlamasıyla milletvekili adayları ilçe ilçe köy köy geziyor.

Mahcup etmeyeceğiz

Kırıkkale`de sivil toplum kuruluşlarından derneklere, pazar esnafından çarşı esnafına, hasta ziyaretlerinden köy ziyaretlerine her yeri gezen adaylar Kırıkkale`mizde sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağız. Kırıkkale ilgisiz siyasetçilerden, vekillerden usanmış. Herkes dertli ve sıkıntılı. Gittiğimiz yerlerde büyük ilgi görüyoruz. Kırıkkale`m bizi bağrına bastı. Allah`ın izni, hemşerilerimin desteğiyle onları mahçup etmeyeceğiz" dediler.

Paran varsa iyi!

MHP adayları seçim çalışmaları çerçevesinde çarşı-pazar esnafını gezerek sıkıntılarını dinliyor, AKP iktidarının uyguladığı yanlış ekonomi politikasını anlatıyor. "Pazarda bile patates 4 TL`nin üstünde. Üretim yok, üretici desteklenmiyor. Çiftçi zorda, samanı bile ithal eder hale geldik" dedi. Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesinde hastalar ve hastane çalışanlarıyla sohbet eden Milletvekili adayları "Yıllardır sağlıkta dönüşüm diye yanlış uygulamalar yapılıyor. Vatandaş Hastane kapılarında rehin kalmayacak iddiasıyla, istediği hastanede ücretsiz muayene olabilir diyorlardı. Şimdi paran varsa özel hastaneye gidebiliyorsun. Devlet hastanelerinde bile ilaç yazılsın yazılmasın hemen kesinti oluyor. Bu mu sağlıkta dönüşüm" diyerek iktidarın sağlık politikasını eleştirdi.

Çaba gösteriyoruz

İktidar vekil adaylarının aksine köy köy dolaştıklarını söyleyen adaylar "AKP vekil adayları umudunu Cumhurbaşkanına bağlamış gözüküyor. Kırıkkale belediyesi dahil bir çok belediye ve iktidar gücü ellerinde olmasına rağmen MHP vekil adayları olarak biz daha fazla halkın arasındayız. Herhalde vatandaşın tepkisinden çekiniyorlar. Köylünün halini-hatırını, derdini-tasasını soran yok. Esnaf, memur, işçi gibi köylü de bir an önce bu ilgisiz vekillerden kurtulmak istiyor" dedi. Kırıkkale`nin son yıllarda adeta sahipsiz bırakıldığını belirten MHP Milletvekili adayları, Kırıkkale`nin yalan vaatlerle yıllardır kandırıldığını, AKP`ye büyük destek vermesine rağmen hiç yatırım yapılmadığını, Kırıkkale`nin en fazla göç veren illerden olduğunu, halkımızın desteğiyle milletvekili seçildiği takdirde bu sıkıntıları aşmak için elinden gelen çabayı göstereceğini söylediler.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli