MHP´de başvuru süresi bugün sona eriyor!

MHP´de başvuru süresi bugün sona eriyor!

MHP´de başvuru süresi bugün sona eriyor!

Kimler başvuru yaptı?

1 Temmuz seçim süreci Kırıkkale´de yakından takip ediliyor. Milliyetçi Hareket Partisinde adaylık başvurusunun bugün sona erecek olması nedeniyle il ve ilçe teşkilatı yoğun biçimde çalışıyor.

ADAY ADAYI SAYISI ARTAR

Seçim çalışmalarını yoğun biçimde sürdüren MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Merkez ilçe Başkanı İlyas Canöz süreci en iyi şekilde yönetebilmek için çalışmaları bizzat takip ediyor. Şu ana kadar 7 ismin aday adaylığı için başvuru yaptığını söyleyen İl Başkanı bu sayının 15-16´ya çıkacağını belirterek her aday adayının birbirinden değerli isimler olduğunu ve hepsine de il ve ilçe teşkilatı olarak aynı mesafede olduklarını söyledi.

BAŞVURU YAPAN İSİMLER ŞUNLAR

1 Kasım´da yapılacak olan Milletvekili seçimi için MHP genel merkezince başvurular için her hangi bir para talebi olmadı. Başvuruların yarın sona erecek olması nedeniyle iki günden bu yana 7 kişi aday adaylığı için başvurdu. Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, 7 Haziran da ikinci sıra adayı Halil Öztürk, Üçüncü sıra adayı Merih Karayol, aday adayı Abdullah Peköz, meslektaşımız Hasan Ulusoy, Serkan Tunçbilek, Harun Yüksel ve Büşra Dinç aday adaylığı için başvuruda bulundu. Bu sayının artması bekleniyor.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı