Anahtar Kelimeler: süreç başlıyor

MHP´de süreç başlıyor

MHP´de süreç başlıyor

MHP´de süreç başlıyor

Seçim çalışması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli,31 Mart 2019´da yapılması öngörülen Mahalli İdareler Seçimi öncesi 81 ilin il başkanları ile partinin Ankara´daki Genel Merkezinde bir araya geldi.

İL BAŞKANLARI TOPLANDI

81 ilin il başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya Kırıkkale ili ve teşkilatını temsilen MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu katıldı.Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı Bahçeli´nin açış konuşması ile başladı. MHP´nin gündeme getirdiği ve hazırladığı af teklifi, mahalli idareler seçimi ve Ak Parti ile yapılması muhtemel ittifak konuları toplantının ana gündem maddelerini oluşturdu.

TEŞKİLATLARA AKTARDI

Toplantı sonunda il başkanlarına belediye başkan adayları için hazırlanan ?Üretken Belediyecilik ? adlı kitapçık dağıtıldı.Genel merkezde düzenlenen toplantının oldukça yararlı, verimli ve bilgilendirici geçtiğini belirten Baloğlu, ?Genel Başkanımız Ak Parti ile devam eden ittifak görüşmelerini ve gündemdeki diğer konuları teşkilatlara aktardı. Bizleri bilgilendirdi.Partimizin yerel seçimlerde izleyeceği yolu ve çalışmaları bizlerle paylaştı. Mevcut belediyelerimizi korumak ve yeni il,ilçe ve beldelerde seçimi kazanma hedefi doğrultusunda bizlere yol gösterdi.  Bizler de Genel Başkanımızdan aldığımız talimatlar gereği seçim çalışmalarımızı belediye başkan adaylarımızla eşgüdümlü bir şekilde yürüteceğiz ? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli