Anahtar Kelimeler: bağışı

MHP´den kan bağışı

MHP´den kan bağışı

MHP´den kan bağışı

Kan verdiler

 

 

MHP Kırıkkale İl Başkanlığı Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında Kızılay´a kan bağışında bulundu. MHP Kırıkkale İl başkanı Erdal Baloğlu, kan vermesinde bir mahsuru olmayan parti yöneticileri ile birlikte Kızılay kan merkezinde kan bağışında bulundular.

 

KAN BAĞIŞLADILAR

Baloğlu,  yaptığı açıklamada" şuan ülkemizin bir çok yerinde bir ünite kana ihtiyacı olan bir çok vatandaşımız olabilir. Bu kan bağışı ile toplumun bu konuda duyarlı olmasını ve şartları taşıyan her Türk Vatandaşının kan verme görevini yerine getirmesini istedi. Allah kimseye hastalık vermesin. Lakin hastalıkta sağlıkta bu hayatın gerçeğidir. Biz vatandaşlara düşen Devletimize ve sağlık hizmeti veren kurumlarımıza her şart altında destek vermektir. Unutulmamalı ki bizlerin sağlığı ve huzuru için mesai harcayan bir çok kamu çalışanı vardır. Sorumluluk almak, duyarlı olmak ve olmayanı da yönlendirmek asli görevimiz olması lazım. Kan bağışı hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir.

 

KAN BAĞIŞINA DAVET

Vücuttaki kan hiçbir zaman değişmez. Sürekli aynı kanı kullanırız. Eğer kan verir isek vücut yeni kan üretir. Ve bu vücut için yararlıdır. Ayrıca kan verdiğimiz kişileri düşünün. Her yıl yüzlerce insan ölüyor. Bu insanlar kan bekliyor. Kan vermek hem bizim sağlığımız hem kan bekleyen kişilerin hayatları bakımından çok önemlidir. Kan Bağışı Yaşam İçin Yapılan Bir Armağandır Ülkemizde her yıl 2 milyona yakın kan ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaç çoğunlukla hastaların yakınlarından ve acil durumda sağlanabilmektedir. Kan üretilemeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Bizler MHP il başkanlığı olarak ilk adımı atıyoruz. Tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ve duyarlı vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz? dedi.



Dr Tyson
25.09.2017 14:58:52
MERHABA acilen 1 börek ihtiyacı var, böbrekinizi bugün hastaneye satmaya hazırsanız. şimdi böbrekinize iyi bir miktar sunacak. iletişim e-posta bağlantısı: mayoclinichospital199@gmail.com, endişelenmeyin çünkü size yardımcı olmak için buradayım. Selamlar Dr_ Rajski hastane

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false