Anahtar Kelimeler: unlu mamul denetimi önergesi

MHP´den unlu mamul denetimi önergesi

MHP´den unlu mamul denetimi önergesi

MHP´den unlu mamul denetimi önergesi

Çok önemli bir konu için önerge

MHP´li Belediye Meclis Üyeleri, Salı günü yapılan meclis toplantısında şehirdeki unlu mamullerin satışı konusunda meclise hayati bir konuda önerge sundular.

UNLU MAMUL ÖNERGESİ

MHP´li Belediye Meclis Üyeleri, Salı günü yapılan meclis toplantısında şehirdeki unlu mamullerin satışı konusunda meclise hayati bir konuda önerge sundular. Meclis üyelerinin önergesine göre şehirdeki bazı ucuz satış yapan zincir mağazalardaki unlu mamullerin denetimi istendi ve ayrıca satışının da engellenmesi önerildi. Bu konuda vatandaşlardan çok sayıda şikayetler geldiği bildirilirken, bu şikayetleri dikkate alarak konuyla ilgili önerge sunulduğu vurgulandı. Unlu mamullerin de şehirdeki fırıncı esnafından temin edilmesi gerektiğinin altı çizildi.

İŞTE O ÖNERGE

Konuyla ilgili önergede şu ifadelere yer verildi: ?Uzun süre yolda sağlık açısından herhangi bir tedbir alınmaksızın uygunsuz ortamda seyahat eden, nerede üretildiği, sağlık açısından kontrollerinin yapılıp yapılmadığı belli olmayan unlu mamullerin Kırıkkale ili merkezinde faaliyet gösteren A10, BİM, ŞOK ve MİGROS gibi kurumsal firmaların Mağaza içerisinde satıldığı bilinmektedir. Son dönemde vatandaşlarca bu ürünlerin sağlık ve hijyenik şartlara uygun olmadığı yolunda çok fazla şikayet dile gelmektedir. Yukarıda arz ettiğimiz sebeplerle adı geçen unlu mamullerin denetim ve kontrollerini sıklaştırmak suretiyle hijyen ve sağlığa uygun olmayan bu ürünlerin ilimizde satışının engellenerek unlu mamullerin Kırıkkale ilimizde faaliyet gösteren, denetim ve kontrollerinin Kırıkkale Belediyesince yapılan Fırıncı esnafından temini noktasında meclise sunulmasını talep ediyoruz.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false