Anahtar Kelimeler: MHP’den hastalara moral

MHP'den hastalara moral

MHP

MHP'den hastalara moral

Hastaneyi ziyaret ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili adayları, Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi'ni ziyaret ederek, burada yatan hastalara acil şifalar diledi.

Acil şifalar dilediler

MHP Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi'ni ziyaret etti. Burada bulunan hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Milletvekili Adayları, muhtaç aileleri tespit ederek yardımda bulunacaklarını belirterek, tüm hastalara acil şifalar dilediler.

Hastalarımıza moral verdik

Hastaneyi ziyaret ederek hastalara bir nebzede olsa moral vermek istediklerini söyleyen Milletvekili adayları, Hastalara sürekli yanlarında olduğumuzu hissettirmek için acil şifalar diledik. Hastalarımızın ziyaretten memnuniyeti bizleri sevindirdi. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi. Adayları karşılarında gören hastalar ise MHP Milletvekili Adaylarına 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde başarılar dileyerek, destek vereceklerini söylediler.  



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu