Anahtar Kelimeler: MHP’den son hafta sürprizi!

MHP'den son hafta sürprizi!

MHP

MHP'den son hafta sürprizi!

Farklı partilerden

544 kişi geçiş yaptı!

Milliyetçi Hareket Partisi dün önemli bir çıkış gerçekleştirdi ve seçime birkaç gün kala farklı partilerde 544 kişinin geçişini sağladı. Parti binası önünde geçiş töreni yapıldı ve MHP'ye geçenlere rozet takıldı.

GEÇİŞ TÖRENİ YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi dün sürpriz bir çıkış yaptı. Aralarında AK Parti, CHP, DP, BBP, SP ve Demokrat Parti'den olmak üzere 544 kişi MHP'ye geçiş yaptı. Patiye katılanlara MHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen törenle MHP rozetleri takıldı. Son hafta sürprizi yapan MHP'nin bu çıkışının geçişin duyulmasından itibaren geniş yankı yaptığı gözlendi. Büyük bir kalabalık eşliğinde yapılan geçiş töreni MHP'nin salonuna sığ4mayınca tören parti binası önünde gerçekleştirildi.

KİMLER GEÇİY YAPTI?

Farklı partilerden meclis üyeleri, aday adayları, parti üyeleri MHP'ye geçerek saflarını belirledi. Geçiş yapanlar arasında Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Meclisi Üyesi Cemal Karakoç, Demokrat Parti eski yöneticisi ve AKP Meclis Üyesi aday adayı Gülşah Karakaya, Hacılar Belediyesi eski meclis üyesi Fikri Karakoç'ta yer aldı. Geçiş yapanların isimleri tek tek açıklandı. Bu açıklama ve ilandan sonra geçiş yapan isimlere MHP parti rozetleri takıldı.

ARTIK TÜKENİYORLAR

Törende konuşma yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, AKP, CHP, SP, BBP ve DP'den geçiş yapan arkadaşlarımıza gücümüze güç kattıkları için teşekkür ediyoruz. İnşallah seçim zaferini hep birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda kutlayacağız. MHP ile birlikte kazanan Kırıkkale olacak” dedi. MHP Milletvekili Adayı Merih Karayol, Aylardır hep birlikte özverili bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmanın sonunda birkaç gün önce meydanda yapılan mitingde AKP'nin ne kadar zayıfladığını gördünüz. Artık tükeniyorlar. Provokasyonlara dikkat edin. Zafer kutlamasını hep birlikte yapacağız. MHP iktidarını ve güzelliğini yaşayacağız” dedi.

ZAFERİ BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

MHP Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk, Bugün partimize katılan arkadaşlarımızla büyük gurur ve onur duydum. Hepsine teşekkür ediyorum katılımlarından dolayı. 544 kişi Pazar günü binlerce kişi olacak. Zaferi hep birlikte kutlayacağız. Zaferimiz artık çok yakın” dedi. MHP Milletvekili adayı Seyit Ahmet göçer de kıska bir konuşma yaparak, MHP'ye katılarak deste veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. MHP'nin tarih yazacağına hepimiz eminiz. Biz inandık, Kırıkkale'de inanıyor” dedi.

BURADA OLMAKTÜN MUTLUYUM

Konuşmaların ardından Baloğlu, Öztürk, Göçer ve Karayol, geçiş yapan isimlere MHP rozetlerini takarak tebrik etti. Rozet töreninden sonra Gülşah Karakaya ve Fikri Karakoç kısa bir konuşma yaptı. Karakaya, Burada olmaktan çok memnunum ve mutluyum. Zafer kazanmaya ve kutlamaya geldik” dedi. Fikri Karakoç ise, Hep birlikte Kırıkkale için Türkiye için çalışacağız” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli