Anahtar Kelimeler: MHP GÜCÜNE GÜÇ KATTI

MHP GÜCÜNE GÜÇ KATTI

MHP GÜCÜNE GÜÇ KATTI

MHP GÜCÜNE GÜÇ KATTI

MHP bombası Kırıkkale'de yankı uyandırdı

Kırıkkale'de Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) çeşitli siyasi partilerden 544 kişi geçiş yaptı. Geçiş yapan partililer bundan sonra kanlarının son damlalarına kadar MHP'nin çatısı altında görev yapacaklarını söyleyerek, ‘MHP'yi iktidar, Devlet Bahçeli'yi Başbakan yapacağız' dediler.

TÖRENLE ROZETLERİ TAKILDI

Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz gün sürpriz bir çıkış yaptı. Aralarında AK Parti, CHP, BBP, SP ve Demokrat Parti'den olmak üzere 544 kişi MHP'ye geçiş yaptı. Patiye katılanlara MHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen törenle MHP rozetleri takıldı. Son hafta sürprizi yapan MHP'nin bu çıkışının geçişin duyulmasından itibaren geniş yankı yaptığı gözlendi. Büyük bir kalabalık eşliğinde yapılan geçiş töreni MHP'nin salonuna sığmayınca tören parti binası önünde gerçekleştirildi. Rozet takma töreninin ardından konuşan geçiş yapan partililer, Herkesle kucaklaşıp MHP'yi 7 Haziran'da iktidar, Devlet Bahçeliyi'de Başkan yapacağız' ifadelerini kullandılar.

MHP BİRİNCİ PARTİ OLACAK

MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk, Bugün sizlerin arasında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Türk siyasi tarihinde MHP'nin yeri, önemi, konumu çok farklıdır. Bugüne kadar çizgisini bozmayan sadece ve sadece MHP vardır. Bugün çeşitli siyasi partilerden katılan arkadaşlarımız MHP'ye gelmelerinden dolayı büyük bir onur duydum, gurur duydum. Kendilerine bu gerçeği görmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün sayıları 544 kişi olabilir. Yarın sandığa on binlerce kişi ile beraber geleceklerdir. 7 Haziran günü on binler MHP'de buluşacaktır ve MHP Kırıkkale'de birinci parti olacaktır. AKP'nin yeni Türkiye adını verdiği, yeni Anayasa adını verdiği, Başkanlık sistemi adını verdiği parti programını ve seçim beyannamesini şiddetle kınıyorum. Halkın kendisi olan ve halkın içinden çıkan siyasetçilerin siyaset yaptığı MHP'ye katılım gösteren bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sağoğlun var olun”

MHP'YE DESTEK VERELİM

MHP'ye güç verdiklerinden dolayı herkese teşekkür eden MHP Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer ise; 7 Haziran'a çok kısa bir gün kaldı. Bu gidiş hatta ülkenin bölünmez bütünlüğüyle endişe duyarak bir nebzede olsa MHP'ye destek verelim, bu soyguna dur diyelim diyerek bizlere katılan, bizlere destek vermeye gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. MHP 45 yıllık ömür vermiş, çile çekmiş vatanın birlik ve beraberliği için gözyaşı dökmüş partinin mensuplarıyız. Seçimlere 3 gün kala bizlere destek için gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kırıkkale'de bu katılım inşallah birinci parti olarak, arkadaşlarımızın desteği ile MHP tarih yazacaktır. Biz buna inandık, sizlerde inanın. Bu duygu ve düşüncelerle aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından partiye katılan 544 kişiye rozetleri takıldı.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false