Anahtar Kelimeler: liler neden yoktu

MHP´liler neden yoktu?

MHP´liler neden yoktu?

MHP´liler neden yoktu?

 

AKP tam kadro katıldı!

Sulakyurt ilçesinde Sulakyurt Belediyesi´nin Saran Holding´in katkıları ile yaptırdığı spor salonunun açılışına MHP´den hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti!

NEDEN YOKTULAR?

MHP´li Sulakyurt Belediyesi´nin yaptırdığı, Sadettin Saran´ın destek verdiği spor salonunun açılış töreni gerçekleştirildi. Ancak açılış töreninden çok MHP´lilerin törene katılmaması ve AKP´lilerin ise tam kadro katılması damga vurdu. MHP´nin elindeki nadir belediyelerden biri olan Sulakyurt Belediyesi´nin büyük gayretleri ile yaptırılan salonun açılış törenine hiçbir MHP mensubu iştirak etmedi. Törende MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu yoktu, MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer yoktu, MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Sulakyurtlu olan Halil Öztürk yoktu. Hatta MHP´nin il genel meclisi üyeleri ile teşkilattan da hiç kimse yoktu.

SORUN MU VAR?

Ama AKP İl Başkanı Mürsel Akçay başta olmak üzere AKP´li bazı meclis üyeleri, AKP´li İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara ve AKP´li Belediye Başkanları törende hazır bulundu. Törene katılanlar MHP´li isimlerin neden katılmadığını birbirlerine sordu ve sebebini öğrenmeye çalıştı. Bu olay dikkat çekici bulunurken, yankısının da uzun süre devam etmesi bekleniyor. Teşkilat ile Sulakyurt Belediyesi arasında bir sorun olup olmadığı merak edilmeye başladı.



Ali Ataş
28.10.2016 17:14:24
Salonun açılış organisazyonu Belediyeye değil kaymakamlığa ait. Kaymakamlık tarafından organize edilen organisazyonda demek ki MHP protokola çağrılmamış.

Mustafa Erdoğan
28.10.2016 17:16:12
Kaymakamlık tarafından organize edilen açılışta MHP ve diğer partilerin yetkililerin olmaması kaymakamlığın ayıbıdır.

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu