Anahtar Kelimeler: MHP’ye Keskin’de büyük ilgi

MHP'ye Keskin'de büyük ilgi

MHP

MHP'ye Keskin'de büyük ilgi

Altınışık'da destek verdi

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Keskin'de seçim gezisi düzenledi. Esnafları, pazarcıları ve vatandaşları dinleyen adaylara Bülent Altınışık da destek verdi.

Zafer MHP'nin olacak

Seçime artık sayılı günler kala MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları son çalışmalarını yapmaya başladılar. Keskin'de seçim gezisine çıkan Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol'a ilgi bir hayli yüksekti. Adaylara Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık da destek verdi. Adaylarla birlikte dolaşan Altınışık, Allah'ın izniyle bu seçimin galibi MHP olacak ve bir zafer kutlanacak” dedi.

İlgi adayları sevindirdi

Adaylar ve Altınışık Keskin'de esnafları, pazarcıları ve vatandaşları dinledi. MHP adaylarına ilginin bir hayli yüksek olduğu gözlendi. Seyit Ahmet Göçer, Bu seçimi hemşehrilerimizin desteği ile kazanacağız ve hep birlikte zafer kutlayacağız” dedi. Halil Öztürk, Milletimizin ilgi ve teveccühü bu seçimi zaferle sonuçlandıracağımızı gösteriyor” dedi. Merih Karayol ise kendilerine büyük ilgi gösteren Keskin halkına teşekkür ederek, Zaferi birlikte kazanacak ve sizin bu güzel ilginize layık olmaya çalışacağız” dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli