Anahtar Kelimeler: Millet iktidarı geliyor

Millet iktidarı geliyor

Millet iktidarı geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları saha çalışmaları seri şekilde devam ettiriyorlar. CHP bu gün Özgür Özel ağırlayacak.

 

SEÇİM GEZİLERİ SÜRÜYOR

CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal, Ömer Eldemir ve Ümit Duman ilçe, köy, belde ziyaretlerinin yanı sıra pazar yerleri, kafeler, lokantalar, çay ocakları gibi vatandaşın kalabalık olarak bulunduğu mekanlarda ziyaretlerde bulunup Millet İttifakına destek istiyorlar. Milletvekili adayları yaptıkları ziyaretlerde 14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını belirterek "Erdoğan gidiyor, Kılıçdaroğlu geliyor. Cumhur gidiyor yerine Millet iktidara  geliyor. Türkiye'ye  adalet gelecek. Eşit paylaşım gelecek” diyerek mesaj veriyorlar. 

 

ÖZEL KIRIKKALE’YE GELİYOR

CHP'liler bugün CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'i saat 17.00'de ağırlayacaklar. Seçim bürosunun açılışı yapılacak.  Özel burada halka ve partilere hitap edecek. Ayrıca esnaf ve vatandaş ziyaretleri olacak. CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ ve Milletvekili adayları vatandaşları ve sivil toplum örgütlerini ziyarette devam ederken, herkesi de açılışa davet ettiler. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı