Millete ‘terörist’ diyeceğine suyu hallet!

Millete ‘terörist’ diyeceğine suyu hallet!

Sulara ne oldu Sayın Saygılı?

 

Sular kokuyor birader!

Seçim için partisine destek istemek maksadıyla personelle toplantı yapan ve muhalefete ‘terörist’ diyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın lağım kokan sularla ilgili ne yaptığı veya ne yapacağı merak konusu.

SU TEPKİSİ BÜYÜYOR

Seçim için partisine destek istemek maksadıyla personelle toplantı yapan ve muhalefete ‘terörist’ diyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın lağım kokan sularla ilgili ne yaptığı veya ne yapacağı merak konusu. İki gündür sular lağım kokarken şehirde büyük bir endişe var. Suyla ilgili açıklama yapan Kırıkkale Belediyesi, barajdaki yosun birikmesinden kaynaklandığını öne sürmüştü. Bunun için bir önlem almayan Belediye suçu yosunlara atmış oldu. Kırıkkale kamuoyu hem endişeli ve hem de tepkili. 

ÖNEMLİ İDDİALAR VAR

Şehrin pis kokuyor olması, zaman zaman zehirli gaz kokusu yayılması ve şimdi de su ile ilgili sıkıntı yaşanması vatandaşı canından bezdirdi. Seçim için muhalefete ‘terörist’ diyen Saygılı’nın bu konuda ne gibi bir çalışma yaptığı merak konusu ve çalışma olup olmadığı da bilinmiyor. Çünkü vatandaşlar kimseye ulaşamıyor. Bu arada iddialara göre arıtma tesisinin eskidiği için yenilenmediği, makinalara bakım yapılmadığı ve tesisin şu anda kapalı olduğu, suyun sadece klorlanarak şehre verildiği ifade ediliyor. Öte yandan, bazı mahallelerde endişe nedeniyle suların da kesildiği konuşuluyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı