Anahtar Kelimeler: Milli iradenin gücü

?Milli iradenin gücü?

?Milli iradenin gücü?

?Milli iradenin gücü?

15 Temmuz dergisi yapıldı

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak adına il başkanlığında 15 Temmuz demokrasi köşesi yapmasının ardından ise 15 Temmuz dergisi bastırarak 81 il başkanlarına milletvekillerine ve valilere göndermeye başladı.

DERGİ YAPILDI

Dergi hakkında açıklama yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, 15 Temmuz ahin darbe girişimini unutturmamak adına dergimizi bastırdık bu derginin içerisine Kırıkkale´de tutulan demokrasi nöbeti ve şehitlerin fotoğraflarının yer alıyor ifadelerini kulandı. Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay partisinin il başkanlığında gazetecilerle bir araya geldi. Akçay gazetecilere hem gündemi değerlendirdi hem de 15 Temmuz unutturmamak adına basılan derginin tanıtımını yaptı.  Akçay, ?Performans değerlendirmesinde geçtiğim ay 6. olduk çıtayı yüksek tutarak hemşerilerimizin adına temsil etme gayreti içerisindeyiz.  Türk milleti Çanakkale´de kurtuluş savaşında bütün dünyaya kahramanlık destanı yazdı.? Şekillinde konuştu

BERABERLİĞİ KORUYORUZ

15 Temmuz akşamı Kırıkkale´de milli iradeye hep birlikte sahip çıktığını söyleyene Akçay, ?Bizlerde bunları o destanı anlatarak gurur duyuyoruz.   15 Temmuz akşamı maalesef içimizdeki vatan hainleri kendi topumuzu kendi tankımızı kendi silahımızı doğrultular ama bu insanların içiresindeki imanı hesap edemediler tankları ve topları bizim vatansever insanımızı düşünmediler. 15 Temmuz akşamı Kırıkkale´de milli iradeye hep birlikte sahip çıktık demokrasi nöbetlerimizi sabah namazlarına kadar tutuk FETO karşısında olduğumuzu nasıl ders vereceğimizi anlattık Türkiye´nin her tarafından başlayan nöbet cumhurbaşkanımız nokta koyna kadar başladı. Yeni kapı ruhundaki birlik ve beraberliğimizi koruyoruz dolar üzerinden oyun oynamaya çalışsanız da terörle gelseniz de biz dimdik ayakta olduğumu gösteriyoruz. 15 Temmuzu unutmayacağız hainleri unutmayacağız halen çalışmalar devam ediyor ve devam edecek? diye konuştu.

15 TEMMUZ´U UNUTTURMAYACAĞIZ

Demokrasi köşesinin ardından dergi bastırdıklarını söyleyen Akçay, ?15 Temmuzun ardından il başkanlığımızda demokrasi köşesi yaptık. Gençlerimizin yapmış olduğu tarihe not düşelim kitabında bu köşemize koyduk. Yine 15 Temmuz´u unutturmamak adına dergi yaptırdık. 15 Temmuz demokrasi nöbeti o hain geceyi bu dergide yer verdik.  Sabahlara kadar nöbet tutan hemşerilerimize burada yer verdik, 5 bin adet bastırdık Kırıkkale başta olmak üzere 81 il başkanımız 8 1 il valisi genel merkez ve vekillerimize göndereceğiz bakanlıklar kütüphanelerde bu dergimiz yer alacak ve 15 Temmuz´u unutturmayacağız? ifadelerini kulandı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false