Anahtar Kelimeler: Minibüs evleri hizmette

Minibüs evleri hizmette!

Minibüs evleri hizmette!

Minibüs evleri hizmette!

İkinci yılında ilk projesini açtı!

İl Merkezinde şehir içi trafiğini azaltmak maksadıyla hazırlanan 12 adet minibüs evleri açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen açılış töreninin kurdelesini Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kesti.

PROJEMİZ HAYATA GEÇTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın projeleri arasında olan Minibüs evleri projesi hayata geçti. Şehir merkezinde oluşan trafik sıkışıklığını indirmek amacıyla yapılan minibüs evlerinin açılışı gerçekleştirildi. Şehrin minibüsçü esnafı ve minibüs oda başkanı İshak Gencer´in de bulunduğu açılış merasiminde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir konuşma gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmada, ?Projemiz olan Minibüs evleri artık hayata geçti? diye konuştu.

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

Saygılı burada yaptığı konuşmada, ?Önceden şehir merkezinden mahallelere dağılan minibüsler artık mahallelerden şehir içine dağılacak. Bu sayede şehir içi trafiğini en aza indirmiş olacağız. Bu çalışma da emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Minibüsçü esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum? ifadesinde bulundu. Oda Başkanı İshak Gencer ise yapılan hizmetten dolayı tüm minibüsçü esnafı adına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür etti. Konuşmaların ardından minibüs evinin anahtarı mahalle başkanına teslim edildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu