Anahtar Kelimeler: Minikler park istedi

Minikler park istedi

Minikler park istedi

Minikler park istedi

Bak iş yapmadığınızı onlar da görüyor!

Yapsaydınız istemezlerdi!

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından başlatılan halk günü etkinliğinin 48'ncisi düzenlendi. Etkinliğimize Gürler İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri de katılarak, isteklerini ilettiler.

Yeşil alan talebi

Vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini almak ve anında çözüm üretmek adına başlatılan Halk günü etkinliğinin bu hafta 48'ncisi gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır'ın başkanlığında gerçekleştirilen etkinliğe Gürler İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri de katıldı. Özellikle okulları ile ilgili isteklerini ileten minik öğrenciler belediyeden, spor salonu, park alanı ve yeşil alan konusunda çalışma yapılması konusunda taleplerini iletti.

Talepler not alındı

Okullarının daha da güzelleşmesini ve oyun alanlarının daha çok artması talebinde bulunan minik öğrencilere Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır cevap verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır yaptığı açıklamada, şehrin daha yeşil, daha yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını ifade ederek, oyun, park ve yeşil alanlar konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Etkinliğe vatandaşların talepleri tek tek not alınarak, ilgili birim müdürlüklerine iletildi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli