Anahtar Kelimeler: Miting havasında

Miting havasında oldu

Miting havasında oldu

Bağlarbaşı Mahallesinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye meclis üyesi adayı Efendi Köksal’ın MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy için düzenledi program miting hevesinde geçti.

 

BÜYÜK İLGİ VARDI

Programa, Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Adayı Harun Ulusoy, il başkanı Murat Abalı, Merkez ilçe Başkanı Faruk Akbulut, parti üyeleri ve çok sayıda sevenleri katıldı. Programda vatandaşlara seslenen MHP Belediye Başkanı Adayı Harun Ulusoy; "Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Bu organizasyonu sağlayan Efendi abimize çok teşekkür ediyorum. 2 aya yakındır sahada ekibimizle birlikte çalışıyoruz ama sadece bizim çalışmamız yetmeyecek dolayısıyla Bağlar Başılı hemşerilerimizden şiddetli bir şekilde destek istiyoruz. Hepiniz biliyorsunuz ki 15 yıllık bir belediye başkanlığı yardımcılığı görevim oldu. Dolayısıyla belediyecilik bizim işimiz diyoruz. 

 

 

ÇÖZÜMLERİ BİLİYORUZ

Allah nasip ederse 31 Martta göreve geldiğimizde güzel projelerimizi hayata geçireceğiz ve sizlerle beraber şehrimizi yönetmeye gayret edeceğiz. Biz ekibimize, bilgimize, tecrübelerimize, projelerimize ve sizlere güveniyoruz. Bağlar başı Kırıkkale'nin en gelişmeye müsait yerlerinden birisi. Allah nasip ederse Bağlar Başına 10 kat projesi yapacağız. Kırıkkale'mizin sorunları çok ancak sorunları biliyoruz, çözümleri biliyoruz. Geriye ne kalıyor? Sadece 31 Martta başkan olmak. Bununda güvencesi sizlersiniz. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

 

 

BENİM AŞKIM KIRIKKALE

Program hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kırıkkale Milliyetçi Hareket partisi Belediye Başkanı adayı Harun Ulusoy; “Geniş katılımlı açık hava toplantımızda MHP Kırıkkale İl Başkanımız Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanımız Faruk Akbulut ve teşkilatımız ile birlikte kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Seçim hakkında istişarelerde bulunarak sorunlarını dinledik, taleplerini aldık. Misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aşkım, Davam, Derdim Kırıkkale” ifadelerine yer verdi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı