Anahtar Kelimeler: Miting nasıl geçti

Miting nasıl geçti

Miting nasıl geçti

Mitingde neler yaşandı

İşte Kırıkkale mitingi analizi

Doğal bir kalabalık oluştu

Taşıma oy yoktu

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırıkkale’de Cumhuriyet Meydanı’nda mitinge katılarak coşkulu bir kalabalığa seslendi. 

TAŞIMA OY YOKTU

Mitingde dikkat çekici gelişmeler yaşandı. Son yarım saate kadar boş olan miting alanı yarım saat içinde tam bir kalabalıkla doldu. Miting için AK Parti mitinglerinde olduğu gibi geniş önlemler alınmadığı gözlendi. Normal seyrinde devam etti miting ve hiçbir taşkınlık yaşanmadı. Mitinge AKP mitinglerinde olduğu gibi ilçelerden veya çevre illerden otobüslerle vatandaş taşınmadığı gözlendi. 

 

GERÇEK BİR COŞKU VARDI

Herkes doğal ve kendi yöntemleri ile miting alanına gelerek gerçek bir kalabalık oluşturduğu gözlendi. Millet İttifakı il başkanları ve adayları da miting alanında hazır bulundu. Alanda Z kuşağı denen gençlerin çokluğu ve coşkusu dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, MKE ve Savunma Sanayii ile ilgili vurgulu açıklamalar yaptı. Sinan Ateş konusunda açıklamada bulundu. Alanda coşkunun gerçekten büyük olduğu gözlendi. Kırıkkale son yılların en coşkulu mitingine ev sahipliği yaptı. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı