Anahtar Kelimeler: Mitingi açılış

Mitingi gibi açılış

Mitingi gibi açılış

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. İlçe ve kasaba belediye başkan adaylarının da tanıtıldığı açılışta birlik ve beraberlik sergilendi.

MİTİNG HAVASINDA OLDU

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Kırıkkale’de seçim bürosu açılışına katıldı. Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay ile ilçe ve kasaba belediye başkan adaylarına tam destek veren Zor, Kırıkkale’de Yeniden Refah’ın önemli başarı elde edeceğini dile getirdi. Miting havasında gerçekleştirilen büro açılışında birlik ve beraberlik sergilendi.

 

İDDİALI AÇIKLAMALAR

Yenidoğan Mahallesi Menderes Caddesi No: 38/D adresi (Belediye otobüs ve dolmuş durağı yanında) gerçekleştirilen seçim bürosu açılışında 31 Mart’ta yapılacak olan seçimin önemine vurgu yapıldı. İlk olarak konuşma yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de büyük bir başarı elde edeceklerinin vurgusunu yaptı. Yeniden Refah Partisi’nin büyük bir ivme kazandığına dikkat çeken Erdal, “31 Mart seçimlerinde Kırıkkale başta olmak üzere ilçelerimizde ve kasabalarımızda büyük bir başarı yakalayacağız” dedi.

 

SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Erdal, konuşmasının ardından Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, ilçe ve kasaba belediye başkan adaylarını tanıttı. Adaylar adına konuşma yapan Tekinay, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kırıkkale halkının teveccühü ile seçimi kazanacaklarına inandıklarını dile getiren Tekinay, “Kırıkkale’yi Yeniden Refah Partisi ile buluşturmamıza çok az bir süre kaldı. Kırıkkale halkı bizlere inanıyor ve güveniyor. Kırıkkale’ye değer katacak projelerimizle geliyoruz” şeklinde konuştu.

 

ESNAFLARLA BULUŞTULAR

Son olarak konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Tekinay başta olmak üzere bütün adaylara destek mesajı verdi. Yeniden Refah Partisi’nin adım adım büyüdüğünü ve Türkiye’nin yarınlarının kendilerine emanet olduğuna vurgu yapan Zor, “31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde çoğu illerde büyük başarılar bizleri bekliyor” dedi. Konuşmaların ardından Zor ve beraberindeki heyet, caddede bulunan vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı