Anahtar Kelimeler: personel alıyor

MKE personel alıyor

MKE personel alıyor

MKE Kurumu personel alımı yapıyor. Kurum bir çok branşta personel alımı yapacak. Başvurular ise 30 Eylül’e kadar sürecek.

PERSONEL ALIMI OLACAK

Kuruma işçi başvuruları kurumun resmi sitesinden ve kariyer.net üzerindekini yapılacak. Başvuracak adaylarda; teknik lise, mesleki ve teknik Anadolu Lisesi, meslek yüksekokulundan mezun olma şartı getirildi. Ayrıca ustalık belgesi ve mesleki yeterlilik belgesi hariç mezuniyet notu 10 üzerinden 6 veya 100 üzerinden 60 olması gerekiyor. kuruma aşağıda ki bölümler için alım yapılacak; vinç operatörü, kaynak operatörü, makine teknolojileri operatörü, bakım çalışanı (mekanik), tezgah ve cnc operatörü, kimyasal proses operatörü, forklift operatörü, ısıl işlem ve yüzey işlem çalışanı, çelik ve pirinç üretim çalışanı, tesis bakım çalışanı şartı aranıyor.

AKDERE AÇIKLAMA YAPTI

Makine ve Kimya Endüstrisi Genele Müdürü Yasin Akdere konuyla ilgili açıklamada bulundu ve "Ülkemizin ve Savunma Sanayinin öncü kuruluşu Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirket'ine bağlı Ankara, Kırıkkale ve Çankırı'daki fabrika/işletmelerimizde istihdam edilerek dinamik organizasyonumuza değer katacak, yenilikçi, öğrenmeye açık ve ortak başarıları birlikte kutlayacak takım arkadaşlarımızla sektördeki öncülüğümüze devam etmek için aşağıda belirtilen alanlarda, nitelikli ve yeterlilikte çalışma arkadaşları arıyoruz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı