MKEK´ya terör mağduru ve engelli alınacak?

MKEK´ya terör mağduru  ve engelli alınacak?

MKEK´ya terör mağduru ve engelli alınacak?

Önemli bir haber

Kırıkkale´de bulunan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), Mühimmat, Silah ile Pirinç Fabrikası´na engelli ve terörle mücadelede yaralanan vatandaşlar alınacak.

ÖNEMLİ GELİŞME

MKEK´ya alınacak 3 engelli ve terörle mücadelede yaralanan 1 işçi alımı için başvurular başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu, ?Kırıkkale´de faaliyet gösteren Silah Fabrikası Müdürlüğüne tesviye, tornacılık, frezecilik, bilgisayarlı nümerik kontrol (CNC) teknisyeni, CNC bölümü, nümerik kontrollü makineler mesleğinden 1 engelli personel; Mühimmat Fabrikası Müdürlüğüne tesviye, tornacılık, frezecilik, bilgisayarlı nümerik kontrol (CNC) teknisyeni, CNC bölümü, nümerik kontrollü makineler mesleğinden 1 engelli ve 1 terörle mücadelede yaralanan personel olmak üzere toplam 2 kişi, Pirinç Fabrikası Müdürlüğüne ise kaynakçılık ve metal işleri bölümünden mezun 1 engelli personel alınacaktır? açıklamasında bulundu.

BAŞVURU KOŞULLARI

Ulu, ?Bu mesleklere sahip kişilerde lise mezunu olma, engelli alımında 2014 yılında yapılan E-KPSS´de en az 1 puan ve üzeri KPSS puanı alma, terörle mücadelede yararlanan alımında 2014 yılında yapılan KPSS´ye girme ve Kırıkkale´de ikametgah şartı aranıyor. Şartları taşıyan kişiler İşkur İl Müdürlüğüne nüfus cüzdanı ve mezun olduğu okulun diplomasıyla gelerek başvurularını bireysel olarak yapabilirler? dedi.

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı