Anahtar Kelimeler: işçi alınacak

MKE´ye 129 işçi alınacak!

MKE´ye 129 işçi alınacak!

MKE´ye 129 işçi alınacak!

Ramazan Can açıkladı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MKE Genel Müdürlüğü görevinden emekli olarak ayrılan İzzet Artunç´un yerine kimin atanacağı ve işçi alımı hakkında sorulan sorulara cevap verdi. Can, sorulan sorulara karşı, Artunç´un yerine Kırıkkale´yi iyi bilen ya da Kırıkkaleli sivil birinin atanması gerektiğini söyleyerek, işçi alımı hakkında Ağır Silah Fabrikasına 129 kişinin alınacağı müjdesini verdi.

İŞKUR ÜZERİNDEN ALINACAK

Geçtiğimiz günlerde Tüm Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların sıkıntıları ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler veren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MKE Genel Müdürlüğüne kimin atanacağı ve işçi alımı hakkında sorulan sorulara cevap verdi. İlk olarak işçi alımları hakkında açıklama yapan Milletvekili Can, ?Kırıkkale´de özellikle Mühimmat Fabrikası ve Silah Fabrikasının yatırımlarında ciddi neşter oldu. 55 kişi alınmıştı geçtiğimiz aylarda, şimdi ise 129 kişi alınacak. Yahşihan´da bulunan Mühimmat tesisine de 85 kişi alınacak. Şunu anlatmaya çalışıyorum, her yeri harekete geçirmeye çalışıyoruz. İşçiler ilerleyen aylarda İŞKUR üzerinden alım yapılacak? ifadelerini kullandı.

SİVİL OLMASI İSTENİYOR

Kamuoyunda merakla beklenen MKE´nin genel müdürünün kim olacağına yönelik sorulan soruya da cevap veren Can, Genel müdürün geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldığını belirtti. MKE Genel Müdürlüğü görevine kendi bakış açılarını anlatan Can, ?MKE´yi ve Kırıkkale´yi tanıyan sivil birinin gelmesi. Bakanımız da konuyu takip ediyor. MKE´nin başka illerine de fabrikaları var ama MKE demek Kırıkkale demek. Kırıkkale´de daha baskın. MKE ile ilgili ciddi yatırımlar var. Ağır Silah fabrikası 129 kişi alacak. MKE´nin istihdama ve yatırımlara yönelik bir genel müdürün gelmesini istiyoruz. Bizim fikrimizi de aldı. Bizde bakanımıza gerekli olan bilgileri ilettik. En yakın zamanda MKE Genel Müdürlüğüne kimin atanacağı belli olacak? dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı