Anahtar Kelimeler: Motorize ekip sayısı artıyor

Motorize ekip sayısı artıyor

Motorize ekip sayısı artıyor

Motorize ekip sayısı artıyor

5 ekip oluşturuldu

Şehirde meydana gelen olaylara daha hızlı müdahale edebilme, suç işlenme oranının düşürülmesi, asayişin sağlanması, önleyici güvenlik hizmetlerinde etkinliğin arttırılması ve halkla ilişkilerin geliştirilmesi için oluşturulan Motosikletli Polis Timlerinin (Yunuslar) Kırıkkale´deki sayısı 2´den 5´e çıkartıldı.

GÖREVE BAŞLADILAR

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapa Motosikletli Polis ekibinin sayısı artırıldı. Daha önce 2 motorize ekibinin hizmet verdiği Kırıkkale´de bu sayı 5´e çıkartıldı. Önümüzdeki günlerde 2 ekibin daha dahil edileceği Kırıkkale´deki motosikletli polis timi sayısının 7´ye yükseltileceği belirtildi. Kırıkkale´de Motosikletli Polis Timine dahil olan 3 ekibin polisleri eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Yeni ekiplere sertifikalarını veren Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, görevlerinde başarılar diledi.

DAHA DA DÜŞECEK

Müdür Çorumlu ?İlimizdeki motorize ekiplere ek olarak 3 tane daha ekibimiz devreye girdi. Bunlar bir haftalık teorik, 4 hafta da pratik olmak üzere 5 haftalık eğitim aldılar. Çok güzel ve kaliteli bir eğitim dönemi geçirdiler. Bu eğitimleri başarıyla tamamlayan ekiplerimize sertifikalarını teslim ettik. Şuan itibariyle 5 motorize ekibimizi devreye sokmuş bulunuyoruz. Bu Kırıkkale için çok önemli. Ekibimize 2 tane daha dahil edeceğiz. Bu ekiplerimizin hem manevra kabiliyeti yüksek, hem olaylara daha hızlı müdahale edebiliyor, asayişte, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik, okullar bölgesinde meydana gelebilecek istenmeyen olaylara karşı  ciddi çalışma yapacak. Ben inanıyorum ki istatistiklerde de göreceğiz, bundan sonra suç oranı daha da düşecek? dedi.  



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu