Anahtar Kelimeler: Müftülük yapmaya çalışıyor?

Müftülük ne yapmaya çalışıyor?

Müftülük ne yapmaya çalışıyor?

Bu kadarı da çok fazla

Destek yerine köstek oluyorlar

Cumhurbaşkanı’na inat mı?

Kırıkkale’de bir süre önce yeri Müftülüğe ait olan Altunbilekler AVM’nin yeri Aybimaş’a geçmişti. Firma Müftülüğe her ay 200 bin lira kira öderken, kira rakamının 425 bin liraya çıkarılmak istendiği ileri sürüldü.

 

ASTRONOMİK ZAM TALEBİ

Kırıkkale’de bir süre önce yeri Müftülüğe ait olan Altunbilekler AVM’nin yeri Aybimaş’a geçmişti. Firma Müftülüğe her ay 200 bin lira kira öderken, kira rakamının 425 bin liraya çıkarılmak istendiği ileri sürüldü. Aybimaş firmasının kira konusunda daha toleranslı davranılmasını istemesine rağmen, Müftülüğün belirtilen rakamda ısrar ettiği, gerekirse firmanın binayı terk etmesini istediği kaydedildi. Müftülüğün astronomik kira zammı talebi ve bu talepte ısrarcı olması, toleransta göstermemesi tepkiyle karşılanıyor. 

 

CUMHURBAŞKANI’NA İNAT MI?

Ekonomik krizin yaşandığı her yerde ayrıca Cumhurbaşkanı ve Hükümetin krize karşı önlem alınması, zam yapılmaması konusundaki çalışmaları ve uyarılarına rağmen Müftünün ve Müftülüğün talebi çok dikkat çekici, Cumhurbaşkanı ve Hükümetin çalışmalarını baltalayıcı bulunuyor. Israrın krizi önleme çabalarına baltalayan bir girişim olduğu vurgulanıyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı