Anahtar Kelimeler: Muhtar tebrik

Muhtar tebrik etti

Muhtar tebrik etti

Önal’ı ziyaret ettiler

Mahalle için proje hazırlığı 

 

Kimeski Mahallesi’nde muhtarlık seçimini fark atarak kazanan Kimeski Mahallesi Muhtarı Hatice Altun, mahalle sakinleri ve azaları ile birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

 

ORTAK ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Başkan Önal’ı makamında ziyaret eden Altun, “Sayın Başkanımız da biz de seçimi fark atarak kazandık. Kendisine seçimden önce üç toplantı yaparak destek olduk. Seçimden sonra da seçim başarısını kutlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz, mahalle sakinlerimizin çok büyük ilgi gösterdiği bir iftar programımız olmuştu. İftara davet ettik ve davetimize icabet etti. Mahallemizde yapmayı planladığımız bir çok projemiz ve ortak çalışmamız olacak.

 

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Kendisine hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve tebriklerimizi ilettik, hem de projelerimizin ön görüşmesini yaptık. Önümüzdeki günlerde bir araya gelip proje çalışması ve hazırlıklarına geçeceğiz inşallah. Çok yoğun bir programı var, makamı çok kalabalıktı, buna rağmen bizleri kırmadı ve çok yakından ilgilendi. Teşekkür ediyoruz kendisine, başarılar diliyoruz” dedi. 

 

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Önal’da, “Muhtarımız ve beraberindekilerin ziyareti için teşekkür ediyoruz. Seçimden önce de bize büyük ilgi ve destek sağlamışlardı. Kimeski mahallemiz için bazı çalışmalarımız olacak. Şu yoğunluk bir dağılsın oturup konuşacağız, çalışacağız ve mahallemiz için projelerimizi uygulayacağız. Ben tüm mahalle sakinlerimize sizlerin aracılığıyla selamları gönderiyorum. Merak etmesinler. Güzel çalışmalarımız olacak” dedi. 

 

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı