Anahtar Kelimeler: Muhtardan önemli uyarı

Muhtardan önemli bir uyarı!

Muhtardan önemli bir uyarı!

Muhtardan önemli bir uyarı!

?Seçmen listelerine bakın?

Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, vatandaşları isimlerini kontrol etmesi gerektiğini ifade etti.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

Yeni anayasa değişiklik paketinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından milyonlarca kişi sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından geçtiğimiz günlerde referandum tarihinin 16 Nisan olduğu ilan edilmişti. Referandum için geri sayım başlarken, hazırlıklar da tamamlanıyor.

İNECEĞİ TARİH 26 ŞUBAT

Referandumda oy kullanmak isteyenler için ise seçmen listeleri askıya çıkıyor. Seçmen listelerinin 18 Şubat´ta askıya çıkacağı, 26 Şubat´ta ise askıdan ineceği belirtildi. Bu süre zarfında ismi listede olmayanlar için son değişiklik tarihi de 26 Şubat olarak ilan edildi. Bir haftalık süreçte vatandaşların muhtarlıklara giderek ya da sistem üzerinden isimlerinin olup olmadığının kontrol edilmesi istendi.

MUHTARLIK HAFTASONU AÇIK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, ?Vatandaşlarımız bu konuda dikkatli davranmaları gerekir. Herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla vatandaşlarımıza yardımcı olmak için muhtarlıklarımız hafta sonu da açık kalacaktır. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için görevdeyiz? dedi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false