Muhtarlardan ?Muhtar Günü? kutlaması

Muhtarlardan ?Muhtar Günü? kutlaması

Muhtarlardan ?Muhtar Günü? kutlaması

Muhtarların gününe kutlama

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kırıkkale´deki muhtarlar Atatürk Anıtı´na çelenk bıraktı.

Tüm Muhtarlar Derneği Bakanı Ağa Pehlivanlı başkanlığındaki mahalle ve köy muhtarlarının katılımı ile bazı programlar gerçekleştirildi.

ÇELENK BIRAKTILAR

Muhtarlar sabah saatlerinde toplanıp meydanda Atatürk Anıtı´na çelenk bıraktılar. Saygı duruşunda da bulunan muhtarlar, buradan Valiliğe giderek Vali M. İlker Hatankaçmaz´ı ziyaret ettiler. Valilik ziyaretinin ardından derneğin Kızılkanat İş Merkezi´ndeki binasında tekrar bir araya gelen muhtarlar kendilerine yönelik tebrik ziyaretlerini kabul ettiler.  Öğlen saatlerinde Vali Haktankaçmaz muhtarlar onuruna Polisevi´nde yemekli bir toplantı düzenledi.  Buradaki toplantıya tüm muhtarlar katıldı.

MUHTARLAR ÇOK ÖNEMLİ

Vali Haktankaçmaz muhtarların öneminden ve yaptıkları işin ehemmiyetinden bahsederek, ?Sizler bizim için çok önemlisiniz. Yaptığınız görev ve üstlendiğiniz sorumluluk bakımından çok değerlisiniz? dedi. Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ?Bizler mahallelerde veya köylerde devletimizin temsilcileri olarak görev yapıyoruz. Mahalle veya köylerin nelere ihtiyacı varsa bizler bu konuda gerekli mercilere durumu intikal ettiriyoruz. Mahalle idarecisi gözü ile bakılır bize. Bu doğrudur. İşte bu doğrultuda çalışma yürütüyoruz. Bizim bu özel günümüzde tebrik eden herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz? dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu