Anahtar Kelimeler: Muhtarlarımız önemli

Muhtarlarımız önemli

Muhtarlarımız önemli

BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, yemekte muhtarlarla bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde muhtarlığın önemi vurgulandı. Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğu ifade edildi. Yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çekinildi.

BİR ARAYA GELDİLER

Muhtarlık müessesesinin  1829’dan bu yana vatandaşlarımıza hizmet verdiğini açıklayan Öztürk,”MHP’nin  muhtarlarımızın  özlük ve mali haklarının iyileşmesi için yıllar önce TBMM’ye kanun teklifi sunan ilk parti. Her daim birlikte oluşturduğumuz sinerji ile Kırıkkalemize hizmete devam.”dedi.  Muhtarların önemli görevler üstlendiğine dikkat çeken Öztürk, “Halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Bu güne kadar muhtarlarımızla uyumlu ve koordineli bir şekilde ilişkilerimiz gerçekleştirdik.  Aynı heyecanla ilk gün ki aşkla nice projeleri birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu gün vesilesiyle, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylık ve esenlikler diliyorum”

AÇIKLAMALAR OLDU

Muhtarların demokrasinin mihenk taşları olduğunu belirten Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Behsat Kürkçü ise, “Demokrasinin olmazsa olmazları mihenk taşları muhtar kardeşlerimdir. Mahallelinin derdine derman olmaya çalışarak çok önemli görevi yerine getirmektedir. Dolayısıyla Muhtarlık fedakârlıktır.  Muhtar mahallesinde veya köyünde bir ağabeylik, bir babalık, bir ablalık yapar.  Muhtarlar sorumluluk alanlarında insanlara şefkatle yaklaşarak, onların derdine çare bulmak için de ilgili kurumlarla görüşüp çare arayacak. Muhtarlar mahallesinde devletin gözü, kulağı, eli, ayağıdır. Bizler mevcut yapı içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmak durumundayız. Örnek muhtar olmak durumundayız. Örnek muhtar, halkının sorunlarını ilgili makamlara götüren ve çözen muhtardır” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı